19. maj 2016.19. maj 2016.
PLEJ OF ZA RUKOMETAŠE ““ 9. KOLO

Do poslednjeg daha

RK „Metaloplastika“ ““ RK „C. Zvezda“ 30:25 (15:9)
Hala: „Zorka“. Gledalaca: 1.600. Sudije: Kovač (Kosovska Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Metaloplastika 1 (1), Sloga 4 (4). Isključenja: Metaloplastika 8, Sloga 8 minuta.
METALOPLASTIKA: Maksimović, Dragićević, Milovanović 4, Dakić, Golubović 1, Cvijanović, Marinović 5, Ostojić 2, Aleksić, Arsić, Đukić, Jezdimirović 2, Mitrović (kap.) 1, Ilić 10, Ivanović 1, Petrović 1.
C. ZVEZDA: Janketić, Šotić 2, Bojičić 2, Radosavljević 2, Dragutinović 5, Gačević, Stolić 1, Antelj, Nastić, Zlatanović, Todorović (kap.) 2, Nikolić, Mandić 1, Babić 2, Kljajić 1, Leovac.
Ovaj meč podsetio je na mart i april, podsetio je na šampionske igre Metaloplastike. Sav pritisak bio je na plećima Šapčana, a sva rasterećenost na strani gostiju. Ipak, kvalitet je taj koji je odlučio.
Svesni da početak može mnogo toga odlučiti, „plastičari“ su nikada silovitije ušli u duel. Možda je i 7:1 posle svega 10. minuta bilo prelomno za konačan ishod. Prednost stvorena u tom periodu, suštinski je održavana do 40. minuta. Milovanović i Dragićević, ove večeri, nosili su „plastičare“. Šotić je bio taj koji je goste čuvao u meču, a potom i poveo svoj tim u završnici. Iskoristili su „crveno ““ beli“ pad u igri domaćina, uspeli da, u 48. minutu, priđu na 23:21. ali je to razdrmalo “plastičare“. Niko u hali nije želeo dramatičan finiš. Nova serija 7:2 do 58. minuta, rešila je sve dileme.
Šapčani će sezonu okončati u Beogradu, na „Banjici“, duelom protiv Partizana. Sve odgovore daće poslednjih 60 minuta. Šapčani su obebedili, u ovom trenutku, SEHA poziciju.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa