19. maj 2016.19. maj 2016.
PLEJ OF ZA RUKOMETAŠE ““ 8. KOLO

„Dubl“ protiv SubotiČana

RK „Spartak Vojput“ ““ RK „Metaloplastika“ 24:25 (13:14)
SC „Dudova šuma“. Gledalaca: 500. Sudije: Boričić i Marković. Delegat: Pendić. Sedmerci: Spartak 3 (3) Metaloplastika 3 (3). Isključenja: Spartak 12, Metaloplastika 6 minuta.
SPARTAK: Kosović, Ristić, Pekić, Đekić 5, Perović, Knežević, Ljubojević 2, Lojančić 2, Radulović, Distol 1, Županjac 9, Jelić 2, Basarić, Rakocija 3, Čupić, Abadžić.
METALOPLASTIKA: Maksimović, Dragićević 3 Milovanović, Golubović 3, Došen, Marinović 2, Ilić 8, Ostojić 5, Aleksić, Arsić, Jezdimirović 1, Mitrović (kap.) 2, Dakić, Ivanović 1, Petrović, Datukašvili.
Posle šest vezanih poraza, ova sezona Šapčanima je donela „dubl“ pobeda nad iskusnim Spartakom. Trebala je, jako je trebala, šabačkoj ekipi pobeda, za ostanak u trci za titulom, ali pre svega za povratak samopouzdanja.
Počelo je odlično i konačno je „Metaloplastika“ bila ta koja je diktirala ritam utakmice. Ponovo je Ilić bio u svom elementu i odmah je prednost konstantno bila na kontu ovdašnje ekipe. Manji pad u završnici prvog dela, nije ostavio posledice na start nastavka. Uspešno je održavana prednost. Odbrana je bila dobra, Ostojić se razigrao. Ipak, desio se pad sredinom nastavka, a to su Županjac, pre svih, ali i ceo domaći tim, znali da iskoriste. Došli su do vođstva i ponovo se javio strah. Ipak, ovaj put nije gost imao prava na kiks. Dragićević i Ilić vraćaju prednost, a potonji, golom u 58. minutu donosi pobedu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa