19. maj 2016.19. maj 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: KONSTITUTIVNA SEDNICA SO

MILOŠEVIĆ PREDSEDNIK SO

Proteklog petka u novom Domu palih boraca održana je konstitutivna sednica SO Vladimirci. Uz usvajanje izveštaja Izborne komisije pristupilo se utvrđivanju mandata odbornika koji su potom položili zakletvu.
Tajnim glasanjem između kandidata Vladana Miloševića iz redova SNS i Marjana Mijailovića iz redova JS koji je bio kandidat opozicije pobedio je Milošević sa 13 glasova dok je Mijailović imao 12 glasova prisutna 25 odbornika.
- Mi ćemo se i nadalje okrenuti radu i brojne započete poslove poput kretanja fabrike FASO nastaviti. U prvom planu od poslova koje smo najavili biće jezero u Vukošiću i nekoliko projekata koji treba da uposle mlade ali i da selu daju poziciju koju zavređuje. Brinućemo o svakom segmentu rada jer boljitak opštine nam je itekako bitan. Mi smo pobedili na ovim prostorima i to nas obavezuje da i u praksi pokažemo brigu i odgovornost koje iskazano poverenje nosi rekao je novi predsednik SO Vladimirci.
Potom je biran i zamenik predsednika opštine koji je iz redova SNS Dejan Jevtić koji je bio jedini kandidat pred odbornicima.
Tako je opština Vladimirci dobila novu Skupštinu a juče je održana nova na kojoj je biran novi predsednik opštine.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa