19. maj 2016.19. maj 2016.
ZA VIKEND MOTO SKUP

STIŽU KERBER I DIVLjE JAGODE

Moto skup, koji svake godine organizuje Moto klub “Čivija“ održaće se ovog vikenda na Hipodromu. Posetioce ponovo očekuje kvalitetan muzički program, a manifestacija će i ove godine imati svoju humanitarnu stranu.
Članovi MK “Čivija“ prvo će u petak u 12 časova odneti tortu i majice deci sa posebnim potrebama u OŠ “Sveti Sava“. Sledi ručak za bajkere u kampu na Hipodromu od 17 časova.
Muzički program počinje u 19 sati koncertom šabačkog bluz benda Nenj age limits. Nakon njih na binu će izaći Band Dž real tribute AC/DC, inače njihov treći tribute band na svetu. Oko 23 časa posetioci će imati priliku da čuju Kerber.
Prijem gostiju, bajkera iz drugih klubova, gradova, pa i država, počinje u subotu u 9 sati ujutru. Igre u kampu će se održati od 15:30, a defile kroz grad kreće od 17 časova. Prvi koncrt u subotu od 19 sati imaće šabačka Vatrena voda, a posle njih će nastupiti takođe lokalni bend Predigra. Prvi put u Šapcu će pevati Divlje jagode i njihov izlazak pred publiku očekuje se oko 23 sata.
-Moto skup će i ove godine imati i humanitarni karakter. Udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR, imaće svoj štand na Hipodromu. Svako ko bude želeo moći će od njih da kupi privezak i ostavi novac za ovu decu. Pored toga, i deo prihoda od ulaznica ići će njima, navodi predsednik MK “Čivija“ Aleksandar Madžarević Saler.
Organizatori pozivaju sve koji vole motore i dobru muziku da posete hipodrom i uživaju u koncertima i druženju. Hidrometeorolozi najvljuju lepo vreme za ove dane.
Cena ulaznica biće 250 dinara za pešaka po danu, a za vozače motora 400 dinara za oba dana.
Očekuju se gosti iz svih zemalja nekadašnje SFRJ, iz Austrije, Nemačke, Bugarske.
Pokrovitelji skupa su grad Šabac, Turistička organizacija Šapca, Moto asocijacija Srbije, Graf In, Jelen pivo, Fila print i PNjL.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa