26. maj 2016.26. maj 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

Blizanac
Zar nije normalno da onaj ko pomaže državu, odnosno premijeru, od „Dobro jutro sa Jovanom i Srđanom“, preko „Minut, dva“, „Farme „ i „Paparaco lova“, pa sve do „Teške reči“, dobije pomoć od te iste države. I to ne bilo kakvu pomoć, već svega 4 miliona evra, takoreći, siću. Zlotvori to ne kapiraju. Ej bre Srbijo, otvori oči. Radi se o jednom od najvećih izvoznika u Srbiji. Izvozi srpsku pamet, a zauzvrat dobija napade od onih koji sve vreme uživaju u blagostanju stranih donacija. Ne može država vama nikada da se oduži za sve ono što ste vi uradili za NjEGA.
Rak
Vama je teško udovoljiti. Za svaku situaciju imate neku kontru. Hoćete na sastanak sa premijerom u četiri ujutru, iako je on najavio da će građane da prima od pet, i to u kasarnama. Zar ne mislite da on ima pametnija posla u četiri ujutru. Kao da ne znate da se od četiri do pet bavi dovođenjem stranih investicija. Kada mislite da razgovara sa Singapurćanima, zbog razlike u vremenskim zonama. Manite se ćorava posla i ne lišavajte Srbiju Singapurćana.
Lav
Srbija je imala svakakve ambasadore, ali sekselenciju nije imala nikada. A, šta smo mogli da očekujemo od nekoga kome je seks posao. Ne smemo da smetnemo sa uma činjenicu da ste vi predstavnik naše zemlje u Nigeriji gde je otprilike svaki treći stanovnik zaražen virusom side. Vaše znanje, praktično i teorijsko, elokvencija, empatija, i sve ostalo, sigurno mogu da pomognu u takvoj situaciji. Još ako neki Nigerijci ulože u neki posao, zaposle nekog, eto sreće.
Devica
Vama nije dovoljno to što ste izabrani za potpredsednika SNS, već želite da zadržite i titulu prvog čoveka srpske Atine. Ne morate da se dodvoravate zbog toga. Dovoljno je sve ovo što ste uradili do sada. Šta sada vi imate da se petljate smenama na RTV i fantomima u Savamali. Vi ste namireni. Pustite malo da se Babić vrati u formu. Vas je princ pomilovao svojom milošću.
Vaga
Morate da se malo vratite u realnost, barem jedna od vaših ličnosti. Znamo da je to teško, ali valja se. Ako ste mogli da se surduknete padobranom, možete realnost da gledate pravim očima. Biće lakše i vama i nama. Dosta više tih sukoba sa komšijama. Pa, valjda su komšije bliže od kumova.
Škorpija
Konačno smo dobili pravog selektora. Nemojte samo da vas posle dva uspeha valjamo u blatu kao prethodnike. Poradite malo na ofanzivi, tu smo definitivno tanki. U odbrani ste uradili dobar posao. Dve utakmice, primili samo dva gola ““ jedan autogol, i jedan iz penala. Ono jeste da smo postigli pet komada, ali vidi se da škripi. Protiv Rusa, znamo, moramo da pokleknemo. Ipak smo braća, a stariji brat ide na Evropsko prvenstvo, pa mu valja „podići“ samopouzdanje. Dobri su Rusi, vratiće nekada.
Strelac
Za vas može mnogo toga da se kaže, ali da ste KONj, pa makar i trojanski, ne. Vi ste vašu doslednost iskazali mnogo puta od 2000. godine. Ostajete verni i dosledni, bez obzira šta ko mislio. Ne možete, doduše, uvek da vodite računa o drugima, mora malo da mislite i na sebe. Psi laju, karavani prolaze, a vi ostajete u Vladi.
Jarac
Neko ko je moćniji i od zvezda, prolongirao je poziv koji ste tako dugo očekivali. „ZVR“ bi trebalo da čujete od nedelje. To vam je slično kao i kada radnici u nekoj firmi čekajući platu pitaju kada će biti uplata, a dobiju odgovor ““ krajem nedelje, i tako pet, šest puta. Za sada je sigurno da će poziva biti, ali još se ne zna da li ćete se posle poziva oblizati ili pokunjiti. To zna samo ON.
Vodolija
Da li imate neki problem sa jednom ribom, to znate samo vi i ON. A, vas stvarno muče ti predsednički izbori. Bukvalno ste na istoj temperaturi vreline kao i Ivica Dačić. On zbog eventualnog ulaska u Vladu, a vi zbog predstojećih izbora. Značilo bi kada bi „dete koje je poraslo i osamostalilo se“ dalo neku vrstu podrške. Ovako ostaje vam da gledate u zvezde i nadate se kao i interpretator „Miljacke“.
Riba
Polako, usporite malo. Doćićete u situaciju da sami sebe iznenadite. Gde će vam duša. Kakav bre, sada spomenik Zoranu Đinđiću. Zar to nije onaj „žuti premijer“ kojeg ste udostojili tako što ste tablu sa njegovim imenom u ulici koja nosi njegovo ime, prelepili nalepnicom sa imenom Ratka Mladića? Kakvo je to prokletstvo u Srba da im spomenike podižu oni koji nisu imali nijednu lepu reč za njih i njihov rad tokom života. Manite se te ideje, barem zbog svojih birača, njima će teško biti da to svare.
Ovan
Kada čovek posle decenija na vlasti prizna neke greške, to zavredi divljenje svih nas. iako ima onih koji tvrde da vam je visina i moralni kredibilitet u raskoraku, ne osvrćite se. Samo hrabro napred, jer su pred vama nove dekadae. To što vam neki saborac malo nadrlja, ništa ne znači sve dok vama ne „hvali“ dlaka sa glave.
Bik
Šta će sve vas da snađe, to nije normalno. Lije sa svih strana. Prolongiranje izbora u stranci sigurno vam ne odgovara, a sada još i ON hoće da podigne spomenik Zoranu Đinđiću. Taj udarac je bilo teško primiti. Lepo samo vas savetovali da se povučete i prepustite borbu nekom novom i jačem, a da nije Šutanovac.
PS. U ovom Oroskopu nismo spominjali Željka Mitrovića, Sašu Radulovića, Jovana Marića, Miloša Vučevića, Aleksandra Vulina, Slavoljuba Muslina, Rasima Ljajića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića i Bojana Pajtića.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa