26. maj 2016.26. maj 2016.
OdrŽana obuka o elektronskom poslovanju u Krupnju

E-POSLOVANjE

Unapređenje poslovanja reklamiranjem na internetu. Novi klijente i novi poslovni saradnici
U organizaciji Akreditovane regionalne razvojne agencije Podrinja, Podgorine i Rađevine iz Loznice u ponedeljak 30. maja u prostorijama opštinske uprave u Krupnju održanaje obuka “E-poslovanje“ namenjena postojećim i potencijalnim preduzetnicima i sektoru malih i srednjih preduzeća koja se realizuje u okviru programa „Set standardizovanih usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike“ finansiran od straneMinistarstva privrede.
Polaznici obuke su imali prilikuda se upoznaju sa pojmom E-poslovanja, internet poslovanja, internet marketinga kao i sa različitim alatima koje internet pruža kako bi se poslovanje učinilo efikasnijim i približilo što većem broju potencijalnih klijenata.
Prema rečima direktorke Agencije i predavača na obuci Danijele Marković, - Ako mislite da se ozbiljno bavite poslovanjem i budete konkurentni na tržištu, morate biti upoznati sa E-poslovanjem i koristiti prednosti koje vam nude savremene informaciono-komunikacione tehnologije. Sa minimalnim ulaganjem, možete znatno unaprediti svoje poslovanje reklamiranjem na internetu i za kratko vreme stići do velikog broja ljudi, samim tim stičete i nove klijente, ali i nove poslovne saradnike.
Svi polaznici obuke dobili su sertifikat o uspešno završenoj obuci.
D. Ž.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa