2. jun 2016.2. jun 2016.
Do početka "Exit" festivala ostalo je nekoliko nedelja, a već je popunjeno 70% kapaciteta

EXIT 2016. - VEĆ 70% KAPACITETA TVRĐAVE POPUNjENO!

Do 7. jula je ostalo još malo vremena, ukoliko nameravate da čujete najbolje od najboljih, potražite ulaznice za "Exit" festival.
Do početka "Exit" festivala ostalo je nekoliko nedelja, a već je popunjeno 70% kapaciteta festivala koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi! Prodato je prvih 30.000 ulaznica, što predstavlja novi rekord za ovaj period godine! Kada su u pitanju nastupi muzičara krećemo od "FUSION" bine koja će na "Exit" festivalu postati sastajalište najzanimljivijih izvođača iz zemlje, regiona i različitih delova planete. Tokom četiri dana preko 40 muzičkih sastava i više od 150 izvođača predstaviće se publici na Petrovaradinskoj tvrđavi, donoseći sjajnu atmosferu i prepoznatljivi kosmopolitski duh jedne od omiljenih pozornica "Exit" festivala! Josipa Lisac, "Urban&4", "Cock Sparrer", "The Black Heart Rebellion", "My Baby", "Dub Pistols", "Bad Copy", Božo Vrećo, "Kensington", "Lollobrigida", "Stray Dogg", "Grubb" samo su neka od imena koja će nas od 7. do 10. jula uvesti u muzički raznobojni svet "FUSION" bine. Na glavnoj bini "MAIN STAGE" u četvrtak 7. jula nastupiće Ellie Goulding koja konačno dolazi na ove prostore. Sa preko 17 prestižnih nagrada, multiplatinastim tiražima i tri milijarde Youtube pregleda, 29-godišnja pevačica smatra se za jednu od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice. Na glavnoj bini "Exit" festivala, uz spektakularan vatromet slušaćemo neke od najvećih savremenih hitova poput "Burn", "Love Me Like You Do", "Lights", "I Need Your Love", "Outside", "Starry Eyed".
Do 7. jula je ostalo još malo vremena, ukoliko nameravate da čujete najbolje od najboljih, potražite ulaznice za "Exit" festival.
D. Đurić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa