2. jun 2016.2. jun 2016.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA ““ 27. KOLO

„RadniČki“ lagano

FK „Radnički šabački“ ““ FK „Borac“ (V) 4:1 (2:1)
Konačan rezultat je odličan za goste, a samo da su iskoristili velike prilike, igrači „Radničkog“ postigli bi sigurno dvocifren broj golova. Domaći su poveli jednim od najlepših golova sezone. Jednu odbijenu loptu, sjajnim felš udarcem, ka golu, uputio je Marković, a efe je bio takav da je lopta, za koju je delovalo da ide daleko pored gola, skrenula i završila u golmanovom levom uglu. Ubrzo je dobro proigravanje, iskoristio Petrović za 2:0. Usledio je niz neverovatnih promašaja domaćih. Jedina mogućnost za goste da priprete bila je velika greška domaćih, koja se dogodila u završnici poluvremena. U nastavku, sjajan centaršut Ruvidića u gol pretvara Petrović, a konačan rezultat postavio je Nikolić, divnim udarcem sa 20 metara. Mnogo prilika „Radnički“ je propustio i u drugom poluvremenu, ali nekoliko je imao i „Borac“.
Šapčane očekuje gostovanje u Crnoj Bari, a kako su „Antimon“ i „Drina“ podelili bodove, razlika na vrhu je sada tri boda.
TABELA: 1. Drina 59, 2. Radnički šabački 56, 3. Mladost (P) 49, 4. Mačva (B) 48, 5. Hajduk Stanko 45, 6. Podrinje 44...... 13. Antimon 33, 14. Lipolist 27, 15. Jadar 22, 16. Jedinstvo (Z) 10.
SaopŠtenje FK „RadniČki“
Fudbalski klub „Radnički“ čestita svojim sportskim prijateljima FK „Mačva“ i RK „Metaloplastika“ titulu Srpske lige „Zapad“ i plasmanu u Prvu ligu Srbije, odnosno osvajanje Kupa Srbije za rukometaše.
Vaši uspesi učinili su sve nas srećnim i ponosnim. Nadamo se i od srca Vam želimo da ova sezona bude samo prva u nizu uspešnih sezona.
D. B.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa