2. jun 2016.2. jun 2016.
SRPSKA LIGA „ZAPAD“ ““ 29. KOLO

MilosavljeviĆ za pobedniČki oproŠtaj

FK „Mačva“ ““ FK „Šumadija“ (A) 1:0 (0:0)
Najvažniji i najsvečaniji deo dogodio se pre utakmice. Filip Pejović podigao je šampionski pehar i zajedno sa saigračima i navijačima proslavio titulu i plasman u Prvu ligu Srbije.
Sam meč, rezultatski je daleko važniji bio za goste, no „crveno ““ crni“ nisu želeli da svečanu atmosferu pokvare neuspehom. Bili su znatno bolji sve do 70. minuta. Nekoliko propuštenih prilika anulirao je, u 65. minutu, možda i najbolji igrač meča, Milosavljević, odličnim udarcem sa 25 metara. Neprimetni Aranđelovčani, krenuli su na sve ili ništa. Malo je nedostajalo da im takva igra donese rezultat. Ipak, radost im je onemogućio odlični Pejović na golu. Nekoliko velikih prilika propustili su i Šapčani. Jošić, Ratković, Đukić, Lekanić bili su neprecizni u ključnim trenucima.
- Velike čestitke igračima, izneli su sav pritisak na svojim plećima. Svako je posebno motivisan kada igra protiv Mačve, pruža više od maksimuma, ali su oni pokzali da su najbolji. Tokom nedelje ću znati da li ostajem na klupi i naredne sezone, no to nije primarno sada. Bilo sa mnom ili nekim drugim, mesto Mačve je, najmanje u Prvoj ligi ““ ističe trener Predrag Rogan.
TABELA: 1. Mačva 62, 2. Budućnost Krušik 53 3. Smederevo (-1) 49, 4. Sloga (P) 44, 5. Karađorđe 41.... 12. Jedinstvo (Ub) 36, 13. Mokra Gora 35, 14. Šumadija (A) 34, 15. Sloga (K) 27, 16. Zvižd 20.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa