2. jun 2016.2. jun 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: SLEDE BROJNI POSLOVI

U FASU DVADESETAK RADNIH MESTA

U opštini Vladimirci nova stara vlast nastavlja brojne poslove. Prvi kreće “Faso“ čiji zakupac priprema tridesetak radnika a nova radna mesta mogu očekivati dvadesetak ranika, kaže predsednik opštine Milorad Milinković.
- Mi imamo obilje i posla i namera u čemu ćemo istrajati. Suvišno je pričati koliko znače nova radna mesta a za sada bira se tim koji će vratiti život u nekada prestižnu fabriju, zadovoljan je predsednik.
I put Trbušac-Vučevica u dužini od četiri kilometra dobiće savremen izgled.
- Počeli su radovi na postavljanju bankina i kopanju kanala kako bi se ispoštovali svi standardi i dobili saobraćajnicu kojom ćemo se dičiti, kaže Milinković.
Dalje slede tenderi koji su preduslov da se urede prvo Dom učenika, ali i most na Višnjici u Vukošiću imaće realnije pokazatelje, pa je i tu za očekivati da se dobije bitan most za žitelje ovog sela pošto će tender imati nešto blaže kriterijume da bi se ostvarilo zacrtano, najavljuje stari-novi predsednik opštine Vladimirci.
Tender sledi i u Domu zdravlja u Provu gde će se od krova do podova sve preurediti, a i u Domu zdravlja Vladimirci Pedijatrija će dobiti novi krov opet posle tendera koji je raspisan.
I tako iz koraka u korak, iz posla u posao nastavlja se radno leto u Vladimircima koje će doneti obilje poslova, kaže čelni čovek Milorad Milinković.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa