9. jun 2016.9. jun 2016.
MINI RUKOMET

Najbolje u zapadnoj Srbiji

Mlade rukometašice Medicinara kompletirale su ovog vikenda trofejnu i perfektnu sezonu. Još jednom su potvrdili dominaciju u mini rukometu zapadne Srbije.
Devojčice rođene 2004. godine i kasnije, koje je selektirao trener Dejan Šobić, tokom ove sezone, odigrale su 20 utakmica, ostvarile isto toliko pobeda, uz gol razliku od plus 198. Nedavno je sistem takmičenja promenjen, te se umesto klasičnog ligaškog turnira, dva puta mesečno organizuju turniri u različitim gradovima, a priliku da se dokažu, Šapčanke su iskoristile na 9 turnira.
Maksimalan učinak doneo je ubedljivo prvo mesto, ispred vršnjakića aranđelovačkog „Izvora“ i „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca, a osim pobedničkog pehara, Medicinaru su pripala i priznanja za najbolju rukometašicu i strelca, a njih su poneli, Tamara Šobić i Nina Kažić.
- Sjajno je raditi sa njima. One obožavaju rukomet, raduju se svakoj utakmici, žive za turnire, treninge i uspeh ne može da izostane. U ekipama iz Aranđelovca i Gornjeg Milanovca imali smo ozbiljne rivale, ali smo pokazali da smo najbolji ““ ističe trener Šobić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa