9. jun 2016.9. jun 2016.

Kroz par reči

“¢ TEKVONDO ““ Šabački tekvondista Marko Karajlović, osvojio je bronzu na Otvorenom prvenstvu Grčke (Grčka open) održanom u Solunu. Karajlović je bio treći u kategoriji do 63 kg.
“¢ KOŠARKA ““ Košarkašica OKK Šapca Dragana Jokić nalazi se među 16 juniorskih reprezentativki Srbije koje će se, u Banji Koviljači, pripremati za Evropski šampionat u Mađarskoj. Put susedne zemlje, košarkašice kreću sredinom jula, a selektor Pavlović vodiće 12 igračica.
“¢ RUKOMET ““ Golman Metaloplastike Darko Arsić bio je jedan od najboljih aktera naše reperezentacije u prvom meča baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo naredne godine. Iako nije počeo kao prvi golman, sredinom prvog dela zamenio je Marijanca i praktično branio do kraja utakmice. U minimalnom porazu od Mađara, zabeležio je 9 odbrana.
“¢ RUKOMET ““ Marko Došen i Marko Srdanović, mladi članovi Metaloplastike, pozvani su na okupljanje kadetske reprezentacije Srbije. Selektor Savić priprema selekciju za EP u Hrvatskoj.
“¢ FUDBAL ““ Kolo pre kraja, poznati su svi šampioni međuopštinskog ranga pod ingerencijom FSMO. Pobedničke pehare osvojili su: OFK „Majur“ (MOL Mačva), FK „Jevremovac“ (MOL Pocerina) i FK „Cer“ (JL) (MOL Jadar). Opširniji osvrt na niže lige donosimo u narednom broju našeg i Vašeg lista.
“¢ PLIVANjE ““ Takmičari šabačkog “Delfina“ osvojili su 4 medalje na međunarodnom “Pikolo mitingu“ u Sremskoj Mitrovici. Luka Poznanović osvojio je titule na 50 m delfin i 50 m leđno, Veselinović je bio treći na 50 m delfin, a treće mesto je pripali u štafeti 4 puta 50 m kraul (Mićković, Poznanović, Lukić i Veselinović).
“¢ RVANjE - Petrović, Trifunović i Gajić osvojili su zlatne, I. Gajić, Žabaljac, Lovčević i Petrović srebrne, a Radaković, Trifunović, Žabaljac i Gligorić bronzane na međunarodnom “Prezident kupu“. Oni su bili deo reprezentacije Srbije koja je osvojila ekipno prvo mesto.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa