9. jun 2016.9. jun 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

Blizanac
Kako su tek vama naklonjene zvezde. Od toliko kandidata, da ON baš vaše ime izvuče iz šešira, vauuuu. Bićete premijer Vojvodine. Samo pazite da se ne osokolite mnogo. Ume ovaj da skreše krila u momentu. Samo pametno, radikalsko-šmekersko-šlihtarski. Samo je nebo granica.
Rak
Malo vam je što svake subote u 24 minuta pretresete sve gluposti iz Srbije, pa još morate da se sa strancima udružujete i da svašta nešto smišljate. Nešto poput državnih udara i ubijanja premijera. Samo još da krenete u beskompromisnu borbu sa ozonskim rupama u omotaču. Mnogo je to čak i za vas. Mada, ako ti stranci dobro plaćaju, što da ne.
Lav
Nije lako biti srpski zet, shvatićete to kad tad. Svi muškarci u familiji vas grle i ljube po tri puta, tašta gura u tanjir enormne količine hrane, komšuju da izbegnete sa rakijom nema šanse... Ali, ne date se vi. Znate kako sa nama. Postignete gol i proslavite sa tri prsta u vazduhu. Koliko čovek mora da voli ženu da bi to uradio? Ako to može da uradi jedan Nemac, što himnu ne bi mogli da pevaju svi fudbaleri srpske reprezentacije bez obzira odakle su, bez da im to neko naredi.
Devica
Mora da prihvatite da niste uvek u pravu, baren jedan od vas. Naravno da postoji u ovoj zemlji neko koga zanima ko su fantomi koji su rušili u Savamali. Što duže budete to osporavali i sakrivali, to će interesovanje biti sve veće. Tako to ide. Nego da ponovimo savet od ranije, bavite se vi lepo svojim poslom i Bog da vas vidi. Možda i avanzujete.
Vaga
Šta ćete vi na protestu protiv fantoma? Samo da nervirate NjEGA i njegove. S druge strane, vi ste neko ko ima svoj nivo i dostojanstvo, neko ko je jedna od najpoštovanijih ličnosti u svetu košarke. I tu ste gde ste. Jasna je vaša poruka i ona boli nekoga više nego što mislite. Važno je biti svoj, a ovi drugi koji se nadaju ministarskim foteljama, da valjaju, bili bi Duda.
Škorpija
Kakvo crno proleće u sred leta? Doduše, još nekoliko dana. Vaša sposobnost da izjavite, ili napišete nešto u šta i sami ne verujete je fascinantna. U velikom ste problemu, a i svi mi sa vama, ako u ta baljezganja verujete. Onda nema pomoći. Ni vama, ni nama. Super je što sa njim stalno pričate o fantomima koji su hapsili Miloševića. Za jedno desetak godina doći će na red i ovi iz Hercegovačke.
Strelac
Ko kaže da ne možete bolje. Kada su svi pomislili da posle državnog udara ne može ništa bolje da se smisli, odnosno izmisli, eto vas. Ubijanje Vučića. I što vi više to, to on vas više gotivi. Fenomenalan sklad i mir u svemiru. Šta li je sledeće? Možda vanzemaljci otimaju sprskog premijera i odvode na Mars da tamo pokrene proizvodnju sa porastom od 2,5 odsto na godišnjem nivou...
Jarac
Ponašete se kao da je sve završeno. Ili znate nešto više, ili je to deo vaše taktike. Mada, utisak je da je sve leglo na rudu. Preživećete i ovog puta, ali da li će i stranka, videćemo na sledećim izborima. Odmah ste krenuli da branite premijera, bolje od Nebojše iz Beograda, i to pred strancima. Veliki plus.
Vodolija
Gde su sada dušebrižnici da vas napadnu, nema ih. Lepo ste se ponudili, kako Vatikanu, tako i Pravoslavlju, da pomognete u razrešavanju problematike vezane za Alojza Stepinca. Ako vi to ne uspete, niko neće. Samo, molimo vas, bez otkopavanja i eshumacije. Nije to baš takav slučaj. Ovo je više, onako, na teorijskom nivou. Znate vi to, pa valjda ste neki doktor nauka.
Riba
Za početak, još jednom upozorite novinare da ugase mobilne telefone, možda neko nije čuo, ili ne želi da čuje. Možda malo da zauzmete čvršći stav, onako radikalski. Tu ste na korak od toga. Stalno vas provociraju, prekidaju podpitanjima, politički ostrašćeni, crtaju vas kao striptizetu. Dosta više. Vreme je da svakoga postavite na svoje mesto i da konačno otkrijete koji su to fantomi hapsili Slobodana Miloševića.
Ovan
Zašto vi toliko ne volite svoje susede? Da li su to neke traume iz detinjstva, ili nesrećne ljubav, ko će to znati. Nismo mi Srbi toliko loši koliko nas vi ne volite. Pa, pogledajte molim vas Švajnštajgera. Zar bi on voleo Srbiju da smo tako loši. Možda da vi na kanabe, ipak primite Voju Šešelja? Čisto zbog mira u svetu i dobrosusedskih odnosa.
Bik
Niste vi žena kojoj je strah osoben. Vi ste neustrašiva junakinja izgradnje srpskih puteva, kako može da vas uplaši to što je objavljena slika zgrade u kojoj živite. Beograd je mali grad, tamo se sve zna. Nemojte da brinete, neće ništa da se desi. Neće grom u ministre. Samo hrabro napred u nove pobede. Vi svoj uspeh odavno merite kilometrima, a ne milimetrima i sekundama.
PS. U ovom Oroskopu nismo spominjali Igora Mirovića, Zorana Kesića, Bastijana Švajnštajgera, Aleksandra Vulina, Dušana Ivkovića, Nebojšu Stefanovića, Dragana J. Vučićevića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića. Kolindu Grabar Kitarović i Zoranu Mihajlović.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa