9. jul 2009.9. jul 2009.
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA U MAČVANSKOM SELU GLUŠCI

DVA MLADIĆA POGINULA

U teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio prošle subote rano ujutru u mačvanskom selu Glušci život su izgubili Radovan Čambrić (20) i Vanja Kojičić (19), a teško su povređeni Milosav Milenković (24) i Nemanja Savić (24), svi iz sela Klenje.
Crveni golf kabriolet, šabačkih registarskih oznaka 150-545 vozio je Milosav Maletić, a na mestu suvozača bio je Vanja Kojičić. Auto je sleteo s puta, iz za sada nepoznatih razloga, udario u betonsku ćupriju pored puta, odbio se o bankinu , a potom se prevrnuo na krov.
- Još ne mogu da se oporavim od krvavog prizora, kaže meštanin iz Glušaca. Probudila me je buka, kao da je bomba eksplodirala. Kada sam istrčao napolje imao sam šta da vidim. Bio je to jeziv prizor. Mladići su ležali u lokvi krvi po putu, čulo se zapomaganje i kuknjava. Dozivali su jedan drugog.
Buka je i mnoge druge meštane digla iz kreveta , ali ni oni, niti lekari hitne pomoći koji su brzo stigli nisu mogli da pomognu Vanji i Radovanu koji su preminuli na mestu nesreće. Nemanja Savić je zadobio teške telesne povrede i prevezen je u beogradski urgentni centar.
Vanja Kojičić koji je poginuo je brat po majci Nemanji Saviću. Mladići su se vraćali iz Šimanovaca, gde su slavili punoletstvo druga.
Uviđaj na licu mesta obavio je istražni sudija iz Bogatića, a kola koja su potpuno uništena odvežena su i zadržana u policijskoj stanici u Bogatiću.
Tragično nastradali mladići Radovan Čambrić i Vanja Kojičić sahranjeni su u ponedeljak na mesnom groblju u Klenju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa