9. jun 2016.9. jun 2016.
HUMANITARNE VEČERI U SVEČANOJ SALI MILANO I NA POLIGONU OSNOVNE ŠKOLE U BOGATIĆU

POMOZIMO DUŠANU

Da bi se prikupila sredstva za lečenje Dušana Šobića ( 23 ) iz Mačvanskog Belotića, koji je oboleo od Hočkinove bolesti potrebno je prikupiti nova sredstva za drugu veoma skupu terapiju. Tim povodom 20. juna u svečanoj sali „Milano“ u Bogatiću održaće se humanitarno veče „Za Dušana“. Sve prisutne će zabavljati Zoran Danilović-Krpica, Giba, Predrag Drezgić-Preša, Pavle Dejanić, Bojana Crnčević uz orkestar “Šarmeri“.
To je uvertira pred veliki humanitarni koncert “Za Dušana“ koji će se održati u utorak 21. juna na poligonu Osnovne škole “Mika Mitrović“ u Bogatiću na kome će učestvovati brojna značajna imena domaće pop rok scene. Do sada su svoje učešće prijavili: Žera “Crvena Jabuka“, Zijo “Valentino“, Dragoljub Đuričić i Balkanska Lavina, Saša Vasić, “Najda Smak“, “Klin“, “ Bijelo Dugme“ Real Tribute i najbolji DJ u Švajcarskoj DJ Noca. Voditelj programa je Suzana Mančić, a za kvalitet zvuka biće zadužen ing. Ilija Perić.
Početak koncerta zakazan je za 20 časova i trajaće ukupno oko četiri sata.
- Biće to najveći događaj ove vrste organizovan u opštini Bogatić. Program je koncipiran tako da tri sata na sceni budu izvođači, a potom će DJ Noca imati svoj jednočasovni nastup, kaže za “Glas Podrinja“ estradni menadžer Ivan Stančetić.
Ulaznice po ceni od 600 dinara biće puštene u prodaju od srede 15. juna, a mogu se nabaviti u: kafe “Havana“ Bogatić, knjižara Musik Shop Bogatić i “Life cafe“ Šabac. Na dan održavanja koncerta ulaznice se mogu kupiti na blagajni poligona Osnovne škole “Mika Mitrović“ u Bogatiću.
I.S.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa