16. jun 2016.16. jun 2016.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA ““ 29. KOLO

PobedniČki oproŠtaj od Šapca

FK „Radnički šabački“ ““ FK „BMR“ 4:2 (2:1)
Kada bi se gledala samo prolećna polusezona, šabački „Radnički“ bio bi ubedljivo prvi na tabeli Okružne lige. Ipak, prosto je sedam bodova zaostatka posle jeseni, bilo nenadoknadivo i peharu će se radovati u Ljuboviji.
Iako je„Drina“ povela već na početku meča protiv Mladosti iz Pocerskog Pričinovića, šabački fudbaleri nisu želeli da se oproste od svojih navijača bilo čime drugim osim pobedom. Silovit start rezultirao je evrogolom Aleksandra Pantića sa oko 20 metara. Nekoliko minuta kasnije „Radnički“ je vodio sa 2:0. Sjajnu akciju i proigravanje Lukića krunisao je Radukić. Posle brze prednosti domaćih, gosti iz Petlovače pružili su odličnu igru. Visoko postavljenu poslednju liniju odbrane Šapčane, uspeli su igrači BMR nekoliko puta da probiju, a sredinom prvog poluvremena to im je donelo i gol. Mogli su i do izjednačenja ubrzo, ali je nekoliko dobrih odbrana ubeležio Jović. Drugo poluvreme bilo je znatno dominantnije što se igre „Radničkog“ tiče. Vratili su kontrolu igre, a posle kornera, Pantić je ubacio loptu u mrežu za 3:1. Još jednu lepu akciju uspešno je okončao Radukić rutinskom realizacijom prilike 1 na 1. Konačan rezultat postavili su gosti pogotkom kojim su kaznili lošu ofsajd zamku Šapčana.
„Drina“ je, na svom terenu, savladala „Mladost“ 3:0. U poslednjem kolu, Šapčani gostuju u Pocerskom Pričinoviću.
TABELA: 1. Drina 65, 2. Radnički šabački 62, 3. Mačva (B) 52, 4. Mladost (P) 52, 5. Hajduk Stanko 45, 6. Podrinje 44...... 13. BMR 34, 14. Lipolist 30, 15. Jadar 28, 16. Jedinstvo (Z) 9.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa