16. jun 2016.16. jun 2016.
POČINjE PLEJ OF TREĆE LIGE AMERIČKOG FUDBALA

“Ajkule“ hoĆe skalp “zlatnih medveda“

Šabačke „ajkule“, naši igrači američkog fudbala, već ovog vikenda počinju odlučujuće borbe u ostvarenju sna o plasmanu u Drugu ligu.
U regularnom delu sezone imali su Šapčani polovičan učinak, ali odigrali četiri kvalitetne i neizvesne utakmice, gde su rezultati bili neizvesni bukvalno do psolednjih trenutaka. Dve pobede i isto toliko poraza bili su dovoljni za treće mesto grupe „Sever“, te ih sada ih očekuje put u Bor, drugoplasiranoj ekipi druge grupe.
Iste želje imaju i „zltni medvedi“ iz Bora. U južnoj grupi Treće lige, Borani su odigrali tri meča (njihova grupa imala je samo četiri ekipe), ostvarivši dve pobede i pretrpevši jedan poraz. Započeli su pobedom na svom terenu protiv Kraljeva, u tvrdom duelu odbrana (8:0), a potom su, u Smederevu, savladali „bedeme“ 38:14. Nisu imali ni priliku da se ponadaju boljem ishodu od poraza u meču sa najboljom ekipom grupe, sofijskim medvedima (6:41).
Iako je teško pobediti na gostovanju, stopostotan učinak van Šapca ove sezone, „ajkulama“ daje nadu. Bolji iz ovog četvrtfinalnog duela, sučeliće koplja u polufinalu sa ekipom iz Sofije.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa