16. jun 2016.16. jun 2016.
MEDICINSKI PEDIKIR U H2O MED SPA CENTRU NA GRADSKOM BAZENU

DA VAŠA STOPALA OVOG LETA ZABLISTAJU

“Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa patološkim promenama. U našem salonu medicinski tretman izvodi stručno osoblje sa sterilisanim i stručnim instrumentima, kao i najboljim kozmetičkim preparatima“
Početak leta u Med Spa Centru H2O obeležen je proširenjem asortimana usluga. Pored anticelulit paketa koji su među našim sugrađankama postali apsolutni hit, terapeutskih masaža od nedavno ovde možete osvežiti svoje lice hijaluronskim filerima ali i srediti vaša stopala da blistaju u letnjoj obući.
Naime, u ovom broju “Glasa Podrinja“ predstavićemo vam medicinski pedikir. Uslugu koja će vam “ulepšati korak“ ali i rešiti vas eventualnih problema sa gljivicama, bradavicama, kurjim očima, uraslim noktima.
-Visoki procenat odraslih osoba ima neki vid problema sa stopalima. Loša neudobna obuća, nekvalitetna čarape, loša higijena samo su neki od faktora koji mogu izazvati patološke promene na stopalima. Od svih njih, organizam i stopala se “brane“, uraslim noktima, kurjim okom, žuljevima“¦ Najveći problem je izostanak pravovremene reakcije, jer tek kada problem počne da narušava naše svakodnevno kretanje i prijatan stil života, setimo se da poklonimo pažnju stopalima- objašnjava sertifikovani medicinski, estetski i spa pedikir Danijela Lukić, i napominje da bi u letnjem periodu idealno bilo raditi pedikir jednom mesečno, dok zimi može i malo ređe: jednom u dva meseca.
Ako se odlučite za ovakav vid sređivanja stopala u H2O Med Spa Centru dočekaće vas stručno osoblje i odlični uslovi.
-Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa patološkim promenama. U našem salonu medicinski tretman izvodi stručno osoblje sa sterilisanim i stručnim instrumentima, kao i najboljim kozmetičkim preparatima- dodaje Lukićeva.
Ukoliko se odlučite za estetski i spa manikir, uživaćete u prijatnim mirisima morske soli i blagoj vibro masaži. Tačku na i predstavlja lakiranje noktiju po želji klijenta.
-Estetski i spa manikir podrazumeva natapanje stopala u toploj kupki, sa mirišljavom morskom solju uz blagu vibro masažu. Zatim skidanje zadebljanja kože, turpijanja, obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala, masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Na kraju je lakiranje koje može biti frenč ili u lakovima u boji po želji klijenata- kaže Danijela.
Medicinski pedikir rešava probleme:
*kurjih očiju, žuljeva
*dijabetičkog stopala
*ragada
*traume noktiju i stopala
*uraslih noktiju
*bradavica
T.T.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa