7. oktobar 2010.7. okt 2010.

BOD PO BOD - OPSTANAK

FK „MAČVA“ - FK „Rudar“ (Kostolac) 0:0
Šabac, 02.10.2010.godine. Stadion: FK „Mačve“. Gledalaca: 300. Žuti kartoni: Pejović, D.Perić, (FK“Mačva“), Nastasović, Stojanović (FK“Rudar“)
Radukić, Radovanović, Pejović, Samurović Ristivojević, Lazić, Perić, Obrovac, Pavlović, Milinković (Tufegdžić od 46. minuta) Gavrić (Nikolić od 80. minuta).
Ima li šta da napišemo, a da već u toku ove sezone nije napisano za igru FK“Mačve“? I u subotu je „Mačva“ napadala, stvarala izgledne prilike, promašivala ih, a gosti su stvorili jednu izglednu priliku, u kojoj je izvanredno reagovao Radukić i to je to.
Sudija je korektno obavio posao i pokazao da je FK“Rudar“ zainteresovan da na kraju prvenstva zauzme prvo mesto.
„Mačvi“ jednostavno nedostaje jedan izraziti špic igrač. Nekada se to zvalo „centarfor“, a sada ne znam kako se to zove. Kada uđem u proceduru dobijanja trenerske licence saznaću.
Stvarno nije jasno ko je i kako planirao igru „Mačve“ u ovom prvenstvu. Dovođenje Pavlovića, izrazitog krilnog igrača, koji na svakoj utakmici uputi nekoliko upotrebljivih centaršuteva sa desne strane, zahtevalo je i dovođenje igrača koji će te centaršuteve realizovati. Ovako Pavlović igra, dribla, centrira, ali sve to ne dobija overu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa