7. oktobar 2010.7. okt 2010.
MIS HUMANOSTI

ŠAPČANKA ŠARMIRALA KINEZE

Na nedavno održanom takmičenju lepote u Kini, Šapčanka Marijana Dobrosavljević osvojila titulu Mis humanosti i ušla među deset prvoplasiranih. Pored titule Marijana je iz Kine ponela izuzetne utiske o kulturi i prirodnim lepotama ove neobične zemlje
Pre izvesnog vremena “Glas Podrinja“ je pisao o našoj sugrađanki Marijani Dobrosavljević koja se tada spremala da odputuje na međunarodno takmičenje lepote u Kinu. Nakon mesec dana boravka u ovoj dalekoj zemlji, mlada Šapčanka se u svoj grad vratila kao “Mis humanosti“ i jedna od deset najlepših svetskih devojaka.
U Kinu sam ponela suvenir u vidu “Čivija“. Figuru koja predstavlja naš grad. Ispostavilo se da je upravo taj suvenir zaradio najviše novaca na dobrotvornoj aukciji organizovanoj u sklopu takmičenja “Miss friendship internatinal“. To mi je automatski obezbedilo lentu “Mis humanosti“ i plasman među deset najlepših. Zbog ovog uspeha, postoje i realne šanse da i sledeće godine ponovo učestvujem na nekom od svetskih takmičenja, ali o tom po tom ““ rekla je naša šarmantna sugrađanka Marijana Dobrosavljević.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa