23. jun 2016.23. jun 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: NAGRAĐENI VUKOVCI

GODINA MILICE, ANE I NIKOLE

Drevno zdanje Konaka u Vladimircima proteklog utorka bilo je mesto svečarije najboljih školaraca. Lokalna samouprava se pobrinula da uz nagradu svakom učeniku po 10.000 dinara i letovanje na moru priredi prijatnost druženja koje ovde tek počinje, rekao je predsednik opštine Milorad Milinković.
- Mi ćemo se potruditi da uz ovu prigodu nastavimo kontakte ovakve i slične prirode a opet sa željom da po završetku školovanja pomognu svojoj opštini znanjem kojim se svi ponosimo, pošto očekujemo da ćemo ostvariti bolje uslove i za njih i za sve žitelje opštine, bio je zadovoljan predsednik.
Među osnovcima škole “Žika Popović“ đak generacije je bio Nikola Purešić a među preostalim “Vukovcima“ i Nikola Popović, Mina Mijatović i Jovana Mirković.
Iz škole “Jovan Cvijić“ u Debrcu đak generacije je bila Ana Bećirović a među najboljima i Miloje Arnautović, Tijana Radovanović i Đorđe Milijančević.
Iz Posavotamnavske srednje škole đak generacije je bila i ovogodišnji dobitnik Republičke Svetosavske nagrade Milica Šimonović koja je uz redovne nagrade dobila i 5.000 dinara za Svetosavsku počast. Najveće priznanje opštine zavredeli su i Zdravko Jovanović, Mirjana Rutonjić, Stefan Mihailović, Milica Petrović, Milica Subotić i Miloš Pavličević.
- Zadovoljni smo gestom opštine i nadamo se da ćemo biti i posle školovanja ovde. Naravno uz očekivane uslove boljeg života. U svakom slučaju dostojno ćemo reprezentovati svoju opštinu, govorili su “Vukovci“ u glas.
Uz brojne roditelje i prosvetare proteklo je nezaboravno druženje “Vukovaca“ na Vidovdan koji simbolički znači puno najboljim školarcima.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa