23. jun 2016.23. jun 2016.
RAFTING KLUB

NOVI ČAMAC ZA NOVE POBEDE

Rafting klub „Drinska regata“ iz Ljubovije do sada je beležio odlične rezultate na državnom prvenstvu i Evro kupovima, a od sada će imati priliku da ide korak napred. Od srede u posedu kluba nalazi se jedan od najkvalitetnijih rafting čamaca na svetu, čamac čija je posada osvajala najznačajnija takmičenja u rafting sportu. Čamac je stigao iz Slovenije, iz bratske opštine Straža, a dolasku je doprinelo dobro prijateljstvo između Gorana Josipovića i predsednika opštine Straža Dušana Krštinca.
-Rafting klub „Drinska regata“ do sada je imao u posedu turističke rafting čamce, kao i desantne na kojima smo trenirali, i posle čega smo pravili dobre rezultate. Ovaj čamac, jedan od najkvalitetnijih na svetu, dajem nam za pravo da se kroz 2-3 godine borimo za najviša mesta kako u našoj državi, tako i na evropskoj sceni. Naravno zahvalio bih se svima koji su pomogli da ovaj čamac stigne u Ljuboviju, pre svega članovima našeg rafting kluba, kao i Goranu Josipoviću i predsedniku opštine Straža Dušanu Krštincu ““ izjavio je predsednik Rafting kluba „Drinska regata“ Zoran Vojinović.
Dobra saradnja dve bratske opštine već daje rezultate.
-Prisustvovao sam Evropskom prvenstvu u raftingu koje je bilo održano sredinom maja u Sloveniji, tačnije u našoj bratskoj opštini Straža na reci Krki, iz koje potiče klub Gimpeks Straža, koji je evropski i svetski prvak. Zaista je lepo videti koliko ljudi u ovoj opštini žive za rafting sport. Sa prijateljima sam odmah nakon završetka prvenstva porazgovarao o mogućoj saradnji u oblasti raftinga, gde su oni predložili da se pobratime i 2 kluba, gde bi klub iz Straže dolazio u Ljuboviju na pripreme a naš rafting klub kod njih. Veliku zahvalnost svakako dugujemo našem velikom prijatelju Dušanu Krštincu bez koga ove saradnje sigurno ne bi bilo ““ rekao je Goran Josipović.
Z.P.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa