30. jun 2016.30. jun 2016.
Pomoć nezaposlenim licima

OTVOREN KLUB ZA TRAŽENjE POSLA

U Loznici je otvoren Klub za traženje posla čije opremanje i rad se finansiraju iz sredstava Evropske unije kroz projekat „EU pomoć teže zapošljivim grupama“. Cilj projekta je da pruži pomoć nezaposlenim licima kako bi unapredila svoja znanja i veštine za aktivno traženje posla, te na taj način postala konkurentnija na tržištu rada. Projekat treba da doprinese smanjenju nezaposlenosti, sa posebnim fokusom na teže zapošljive kategorije. Kako bi se to postiglo iz budžeta projekta izdvojena su sredstva za otvaranje Klubova za traženje posla, kao i Centara za informisanje i profesionalno savetovanje.
Klub za traženje posla pomaže nezaposlenim osobama da usvoje veštine i znanja potrebna za aktivno traženje posla, da odrede svoje profesionalne ciljeve i povećaju motivaciju. U Klubu oni razmenjuju iskustva, unapređuju komunikacijske veštine i uče kako da konkurišu za posao i predstave se poslodavcu.
Filijala Loznica je otvorila dva Kluba za traženje posla. Jedan se nalazi u Loznici u prostorijama Kancelarije za mlade u suterenu Gimnazije na adresi Vojvode Mišića bb i počeo je sa radom 4. jula 2016. godine. Drugi klub za traženje posla se nalazi u Opštini Krupanj u prostorijama Biblioteke „Politika“ u ulici Mačkov kamen broj 3. Dobrodošli.
D. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa