30. jun 2016.30. jun 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PREDSLAVSKI DANI

PETROVDANSKO OBEĆANjE ISPUNjENjE

U susret slavi opštine i velikom skupu te tradicionalnom vašaru lokalna samouprava po rečima predsednika opštine Vladimirci Milorada Milinkovića svodi račune i zadovoljno obećano ispunjava u ritmu koji je od leta do leta po tradiciji radan i korak po korak napred. Veliki je spisak urađenog.
- Iako se uspeh teško oprašta mi moramo istaći da smo preko deset kilometara samo asfalta uradili uz brigu o seoskim putevima kojih ima oko 400 kilometara. Sada je asfalt u Jaloviku u finišu prijema a Dom učenika i Dom zdravlja kako u varošici tako i u delovima u Provu zablistaće od poda do krova i stolarije. Dom učenika biće pripremljen za useljenje i eto sreće, i za mlade, kojima ćemo ispuniti sve obećano u želji da toga bude i više, blista predsednik.
Počeo je da radi i bazen koji je dat pod zakup i tu predsednik zaustavlja čaršijske priče.
- Bila je to sportski rečeno utakmica pa se moglo takmičiti. Ko nije propustio je a kritikovati je najlakše. Bitno je da bazen radi i da očuva rejting koji ima. Sve ostalo je uvek podložno kontroli i to se ne menja. Obećano-ispunjeno, dodaje predsednik.
I tako redom radno leto po najavi biće krcato poslovima.
- Ritam tendera određuje izgradnju i rezervoara od 500 kubika u Lojanicama i most na Višnjici u Vukošiću i tako redom od posla do posla. Sada ćemo se posvetiti proslavi Petrovdana a potom pozabaviti i poslovima i temama koje sigurno nećemo gurati pod tepih, najavljuje u epiloge varoških poslastica, kako neko reče.
Bilo kako bilo Petrovdanski svečarski predah a onda opet pljunuti u dlanove. Druge nema, kažu u lokalnoj samoupravi.
Brojna su nagađanja i konstruisanja, kaže prvi čovek opštine oko epiloga slučajeva po dušebrižnicima kojima će dodaje brzo biti dato pojašnjenje, ali i otvorene kutije iznenađenja o zataškivanim slučajevima. Strpljenje moli jer svetkovina obavezuje a, potom pogledati se u oči, reči su predsednika opštine Vladimirci Milorada Milinkovića.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa