30. jun 2016.30. jun 2016.
H2O TRENING I MED SPA CENTAR

KORAK BLIŽE SUGRAĐANIMA

Promocije u centru Šapca sa ciljem približavanja usluga kompleksa Gradskog bazena sugrađanima. Donosiocima flajera ili kupona iz “Glasa Podrinja“ 7 dana besplatnog treninga u teretani i 30 odsto popusta na sve usluge Med Spa centra H2O
Ljubav prema sportu. Potreba da vašem telu pružite maksimum ne bi li održalo ili se vratilo u prirodni balans. Ili, jednostavno, želja da ugodite sebi i uživate.
Gore navedeni su samo neki od razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite trening i Med Spa centar H2O na Gradskom bazenu. Širok asortiman usluga, ugodan ambijent i stručno osoblje kao garant kvaliteta, sami po sebi su dovoljna preporuka. No, u želji da stalnim unapređenjem odnosa prema klijentima odu korak dalje, ambiciozan “H2O“ tim krajem prošle nedelje održao je dvodnevnu promociju u centru Šapca i tom prilikom naše sugrađane obradovao velikim popustima.
-U četvrtak i petak smo imali dve promocije u centru grada sa jedinstvenim ciljem da upoznamo naše sugrađane sa sportskim centrom na gradskom bazenu i uslugama koje mogu tamo da dobiju. Ovo je bila zajednička akcija Trening centara H2O i Med Spa centara H2O jer imamo dosta zajedničkih usluga i prirodno se jedni na druge nadovezujemo- ističu u “H2O“ timu.
Jedini sportski centar gde je moguće kombinovati sve vrste treninga na suvom i u vodi sa tretmanima i terapijama u Med Spa centru, već ima osmišljene kombinovane pakete, ali je istovremeno klijentima otvorena mogućnost da u konsultacijama sa trenerima, fizoterapeutima i nutricionistom osmisle svoj individualni program kojim će maksimalno biti zadovoljene sve njihove potrebe.
Na svaki paket usluga dobija se određeni popust. Prijatno iznenađenje našim sugrađanima ovog leta došlo je u vidu flajera deljenih prilikom gradske promocije i kupona u ovom broju “Glasa Podrinja“, koji donose 7 dana besplatnog vežbanja u teretani i 30 odsto popusta na sadržaje med spa centra.
-Flajeri koje smo delili omogućuju sedam dana besplatnog samostalnog treninga u teretani i 30 odsto popusta na sve usluge Med Spa centra. Dakle, ukoliko donesete flajer ili kupon iz novina možete da ostvarite ove benefite ““ kažu u “H2O“ Centru i obećavaju tokom leta još nekoliko akcija osmišljenih sa ciljem približavanja i upoznavanja multifunkcionalnog kompleksa Gradskog bazena sa sugrađanima.
T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa