30. jun 2016.30. jun 2016.

Karte za Šabački letnji festival od 1. jula po novim cenama

Počinje prodaja dnevnih ulaznica za ŠLF
Ulaznice za 14. izdanje Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, od 1. jula se mogu nabaviti po novim cenama.
Nova cena festivalske karte, koja će važiti do 15. jula, iznosi 1.000 dinara i obezbeđuje ulaz na sva tri dana festivala i tri gratis konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1.800 dinara i uključuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri besplatna pića na festivalu, a u prodaju su puštene i dnevne karte po ceni od 400 dinara i uz njih će se na festivalu dobijati jedno besplatno piće.
Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstidža i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.
Na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada, smenjivaće se tokom tri dana regionalne muzičke zvezde na dve, umesto dosadašnje jedne bine.
Na Jelen Main Stage, između ostalih, nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Njho See, Marčelo i Napeti Ljuintet, Ničim izazvan, V.I.P., Atheist Rap. Na MTV Party Areni svoje DJ setove „vrteće“ Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i mnogi drugi...
Pokrovitelj festivala je Grad Šabac, dok je MTV organizator manifestacije. Novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a možete videti na stranicama:
http://njnjnj.sabackiletnjifestival.com
njnjnj.facebook.com/sabackiletnjifestival
https://njnjnj.instagram.com/sabackiletnjifestival/
Podsećamo da je proces akreditovanja novinarskih ekipa za praćenje Šabačkog letnjeg festivala otvoren i traje do 10. jula. Molim Vas da popunjen i pečatiran formular iz priloga mejla skenirate i pdf dokument, uz fotografiju novinara, pošaljete na infoŽsabackiletnjifestival.com najkasnije do 10. jula.
Na raspolaganju za sve dodatne informacije su Vam Sanja Milovanović, PR-a ŠLF-a (069.8011.372) i Marija Mladenović (069.5598.355). Kontaktirajte nas i putem mejla info@sabackiletwifestival.com

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa