7. jul 2016.7. jul 2016.
DOBITNICI NAGRADNE IGRE „GLASA PODRINjA“ PREUZELI NAGRADE

ODUŠEVLjENjIMA NEMA KRAJA

Od objavljivanja liste nagrađenih u prostorijama „Glasa Podrinja“ proteklih dana bilo veoma živo. Zadovoljni dobitnici najverniji čitaoci nedeljnog lista duge tradicije
Preko četrdeset godina sam redovan čitalac „Glasa Podrinja“. Rodom sam iz Bogosavca, a udata u Bogatić. Još dok sam išla u školu u Pocerskom Dobriću kupovala sam „Glas Podrinja“. Mom mužu i meni to su bile prve novine koje uvek kupujemo svakog četvrtka. Naljutim se kad mi slučajno prodavac ne ostavi primerak. Iznenadila sam se i obradovala kada su me obavestili da sam dobitnica LED televizora. Novine mi se sviđaju ovakve kakve su. Bilo je puno izmena. Volela sam kad je izlazila rubrika o venčanima, a sviđa mi se što ponovo dobijamo informacije koliko se rodilo dece. Sve u svemu ja ću ga čitati dok budem živa ““ Ivka Maletić, dobitnica LED TV-a iz Bogatića.
- Ovo mi je prva nagrada. „Glas Podrinja“ čitam već godinama i to nam je porodična tradicija. Volela bih samo da ima više ženskih tema, priča o kozmetici. To me interesuje jer i sama pišem blog o tome. Svima bih poručila da nastave da čitaju „Glas Podrinja“ i da učestvuju u nagradnim igrama ““ Verica Marković, dobitnica selfi štapa.
- U braku sam četrdeset osam godina i od tada kupujemo „Glas Podrinja“. Nismo preskočili nijedan broj. Prva nagrada. Nastavićemo. To je naš list. Čitamo ga redovno. Čak i kad smo na odmoru ostavimo komšijama da nam kupe. U zadnje vreme poboljšao se. Ima više informacija, više različitosti. Kompletniji, puniji - Aleksandar Nikolić, koji je preuzeo nagradu umesto supruge Branke.
- „Glas Podrinja“ čitam četrdeset godina i više. Jedno vreme sam radio u Hrvatskoj i bio sam pretplaćen na „Glas Podrinja“ dve godine. I danas ga stalno čitam. Prva mi je nagrada. Poslao dva kupona i oba su izvučena. Nisam se zaista tome nadao. Najviše volim da čitam, feljtone poput ovog o Mišarskoj bici. Ranije je bilo vesti i o venčanima tako da sam u ono vreme dok sam radio u Splitu znao ko se od mojih drugova venčao. Ne bi bilo loše ponovo to vratiti. Čitam ga redovno. Čak imam komšije kojima dam da ga pročitaju i vrate mi - Srboljub Đurić, dobitnik majica.
- Otkako znam za sebe čitam „Glas Podrinja“. Moja supruga je umesto mene poslala kupon. Obradovao sam se iskreno zato što volim „Glas Podrinja“, čitam ga sve ove godine pa se desilo i to da sam dobio nagradu. Korektni ste. Sve što objavljujete zadovoljava naše potrebe. Svakog četvrtka sa nestrpljenjem čekam da izađe, da ga kupim, pročitam - Milovan Stefanović, dobitnik majice.
- Prva nagrada. Redovno čitam „Glas Podrinja“. Poručio bi i ostalima da ga čitaju i igraju nagradu igru. Nemam primedbi sem što bi mogla da se ubaci ukrštenica - Strahinja Žarin, dobitnik majice.
- Uzela sam osamdesetu godinu. Četrdeset četiri godine sam u Barama i redovno čitam „Glas Podrinja“. I moj svekar, kod koga smo u početku živeli, obavezno ga je kupovao. Zadovoljna sam sa onim što nudi ““ Dobrila Marinković, dobitnica majice.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa