7. jul 2016.7. jul 2016.
ODRŽANI 19. SUSRETI ŽENA U ŠAPCU

Širenje prijateljstva

U Šapcu tradicionalno održani Susreti žena sa pesmom i igrom na motelu. Organozator ovog skupa su bile žene Šapca, odnosno Udruženje žena „Ljiljan“ Šabac. Manifestaciji su prisustvovala udruženja žena iz raznih gradova i mesta Srbije i Republike Srpske i Crne Gore,odnosno na skupu je učestvovalo 300 žena iz 25 gradova.
Udruženje žena na ovaj način realizuje ciljeve i zadatke koji su Programom rada utvrđeni. Na ovaj način organizuje saradnju sa srodnim organizacijama šireći prijateljstvo i drugarstvo, kao humanitarni rad.
-Posle dugogodišnje saradnje na ovom skupu potpisana je Povelja o prijateljstvu, da sarađujemo, da volimo ljude, da se posećujemo, da se bratski družimo, da mladima prenosimo bogatstvo prijateljstva.
Povelju su potpisala, Udruženje žena“Ljiljan“ Šabac, Udr. Žena „Žena i porodica“ Gradiška, Udruženje „Pravo žene“ Banja Luka, Zavičajni klub „Bajina Bašta“ Čačak, Organizacija žena Crne Gore, Društveni aktiv žena Rume, Organizacija za društvenu aktivnost žena Inđija i Udruženje žena „Sve lepota sveta“ iz Zrenjanina- kažu u “Ljiljanu“.
U zabavnom programu veče je ulepšala naša mlada flautistkinja Jana Ilić i gitarista Predsednica Udruženja žena Šapca Ljiljana Milošević je istakla da je te večeri organizovana humanitarna lutrija čija sredstva će biti usmerena deci i mladima sa posebnim potrebama pri Centru za socijalni rad u Šapcu.
Ovu manifestaciju su pomogli mnogobrojni sponzori ali najveći udeo je bio samih članica Udruženja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa