14. jul 2016.14. jul 2016.
RADNIČKI POČEO PRIPREME

POBEDNIČKE AMBICIJE

Šabački “Radnički“ odmarao je nepunih mesec dana, a od četvrtka startovao je novi pripremni period za drugi najstariji fudbalski klub
Šapčani su, bez pogovora, bili najbolji tim proleća u Okružnoj ligi, a učinak od 12 pobeda, 2 remija i jednog poraza dovoljno govori u prilog tome. Ipak, slabiji nastupi tokom jeseni, sprečili su da klub, već sada, ima status zonaša.
- Proleće je bilo fantastično i šteta što odlične igre nisu krunisane peharom, ali šta je tu je, idemo dalje. Ime i tradicija Radničkog nameću pobedničke ambicije u svakoj utakmici, a tako će biti i u predstojećem prvenstvu ““ ističe trener Đorđe Mihailović.
Uz neke odlaske, treneru na raspolaganju neće biti Lukić i Lazić, dugogodišnji prvotimci koji su završili igračku karijeru. Crveni dres nosiće, i troje novajlija: Milovanović (Drina Ljubovija), Kuršaković (BMR) i Srnić (OFK Šabac).
Svi u Radničkom očekuju još izjednačeniju ligu nego u prošlom prvenstvu. Mesta Drine, Lipolista, Jadra i Zavlake popunile su ambiciozne ekipe Mladog Borca, Cera, Majura i Jevremovca. Uz kvalitetan fudbal, očekuje nas i mnogo lokalnih derbija.
- Niko od novajlija nije ušao da bi se borio za opstanak, već žele svoje mesto u vrhu tabele. Isto tako ni starosedeoci ne žele da prepuste svoje pozicije i očekuje nas mnogo lepog, neizvesnog fudbala i teških utakmica ““ dodaje Mihailović.
Kao i prethodnih godina, celokupne pripreme klub će sprovesti u Šapcu, a napredak će proveravati kroz prijateljske mečeve. Već su dogovorena dva duela, protiv Loznice i Prova.
D. B.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa