21. jul 2016.21. jul 2016.
DALjINSKO PLIVANjE U ŠAPCU

KUP SRBIJE

U nedelju se u Šapcu nastavlja Otvoreno Prvenstvo Srbije u daljinskom plivanju. “Serbia open cup“ biće, 13 ““ ti put , održan na plaži “Stari grad“, a start prve trke planiran je između 10 i 10:30
Organizator takmičenja, Klub daljinskog plivanja “Trka mira“ očekuje nastup oko 250 plivača iz cele Srbije u svim uzrasnim kategorijama. Plivači će nastupiti na pet distanci: 100, 200, 400 i 1.200 metara, kao i glavnoj trci na 4,5 kilometara “Memorijal Ljupče Kostić“, koja će i zatvoriti program manifestacije.
Plivaće sve uzrasne kategorije, od pionira do najstarijih veterana. Osim plivača iz cele zemlje koji su najavili dolazak, vrlo je moguće da konkurenciju pojačaju i plivači iz okruženja koji su me već kontaktirali, te bi ovogodišnji Kup mogao da poprimi i međunarodni karakter. Biće lepo vreme, biće neizvesne i kvalitetne trke i pozivam sve Šapčane da dođu na Savu, uživaju i upoznaju budućnost srpskog plivanja ““ ističe zamenik predsednika KDP “Trka mira“, Milorad Rajšić.
Prijave se prikupljaju na dan takmičenja, od 9 časova, a “vrata“ su otvorena svima, bez obzira da li su, do sada nastupali ili ne, da li imaju klub, da li se takmiče ili su jednostavno zaljubljenici u plivanje. Obezbeđene su nagrade za najuspešnije, u vidu diploma, medalja, majica, pehara. Suorganizator takmičenja ja Savez za daljinsko i maratonsko plivanje Srbije.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa