21. jul 2016.21. jul 2016.
SC “FENIKS“ U PROCESU IZGRADNjE

ZA SADAŠNjE I BUDUĆE GENERACIJE

Tokom septembra trebalo bi da počne sa radom deo Sportskog kompleksa “Feniks“, centra koji gradi Omladinski fudbalski klub “Šabac“. Objekat je u procesu gradnje, radovi se izvode fazno
Kao klub rastemo iz godine u godinu i logičan nastavak razvoja je stvaranje objekta koji će pružiti sve uslove za napredak svih naših selekcija, a posebno mlađih kategorija koje su nam prioritet. Trenutno imamo 260 polaznika, a želja nam je da taj broj bude u stalnom porastu ““ ističe član rukovodstva kluba, Jane Gavalovski.
SC “Feniks“ u blizini Kapitol parka i Šabačkog hipodroma, kada bude kompletiran, na prostoru od 1,7 hektara nalaziće se dve balon hale i dva otvorena terena, od kojih će jedan biti klasičnih dimenzija za veliki fudbal (100 dž 70) i manji (50 dž 30), a u planu je i igralište za najmlađe.
- Uz to, deo SC biće i dve zgrade sa 16 svlačionica, teretanom, mini spa centrom, kao i kafićem i restoranom na gornjem spratu. Do septembra bi trebalo da bude završen prvi deo i da se otvori deo terena, a tokom 2017. godine biće završen čitav kompleks ““ dodaje Gavalovski.
Zemljište je OFK “Šabac“ kupio od grada. Veliku finansijsku i svaku drugu pomoć imao je od srpskog internacionalca.
- Veliko je pitanje da li bi naš san počeo da se ostvaruje da nije bilo Bojana Jorgačevića. Naš nekadašnji reprezentativac pomogao nam je i finansijski i na svaki način. On je sjajan čovek, sportista, prepoznao je naše težnje i već dugo je član OFK Šapca. Naravno, po završetku karijere, još aktivnije će se uključiti u rad kluba.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa