21. jul 2016.21. jul 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

Lav
Kao bomba je odjeknula vest da nećete igrati tenis do kraja godine. Retko ko se tome obradovao nije. Uradilo ste sve što ste mogli, osvojili toliko trofeja, ostvarili velike rekorde. Saša Radulović bi pomislio „Dosta je bilo“, ali vi planirate i dalje da se bavite belim sportom. Mi samo možemo da se nadamo da će Vlada u Srbiji da bude formirana pre nego što se vi vratite na teren.
Devica
Šta vama bi da se unapred isključite iz Vlade ako njen premijer ne bude ON. A, šta ako vas predloži za mandatara, šta ćemo onda? Koja će ljubav da pobedi ““ prema NjEMU ili prema sebi? Malo uzmite vazduha, pozovite za savet vašeg savetnika Alana Forda, i dobro razmislite šta činiti. Ima ON i Nebojšu iz Beograda da ga brani, polako. Ionako niste u istoj partiji.
Vaga
Mnogi su verovali u vaše opozicione reči, u to da imate dva tumora ““ Nikolića i Vučića, da možete sa Vučićem samo ako se okrene Rusiji, itd. A, onda sinove lepo udomiste. A, onda sinove lepo udomiste. Jednog kod Vučića u Zemunu, drugog kod Šapića na Novom Beogradu. Ostalo je da udomite još dva, i nema problema. A, Jadranka da kuva i čuva unuke. Ne ide to baš tako. Nije u redu. S druge strane, mnogo je bolje ovako, kaplje, malo po malo, ali kaplje.
Škorpija
Vidi se da mu niste dorasli. Vi biste po naprednom pravilniku službe trebalo da građane primate barem sat ranije od NjEGA, a ne tri sata kasnije. Zar su stanovnici Palilule privilegovaniji od ostatka Srbije čiji žitelji moraju da ustanu barem u četiri da bi zauzeli busiju za prijem kod mandatara od 5,30? Vaše komšije mogu da se naspavaju do sedam, pola osam, pa kod vas na razgovor. Niste ostavili utisak na NjEGA, a 17 godina ste mlađi. Potrudite se malo više, i naklonost će doći sama po sebi.
Strelac
Malo je nama rušenja i fantoma, i nije potrebno da se najavljuju neke nove akcije. Ali, vi ste poznat kao čovek od akcije i za vas nema odmora, kao i za NjEGA. Biće posla za fantome. Kažete da ćete sve da rušite što nije uslikano do 2015. Ovoga puta samo malo pametnije. Pozovite NjEGA da vas predvodi, nemojte ovoga puta da zaboravite. ON vapi da učestvuje u toj akciji. A, i vama će dobro da dođe. Niste vi mali.
Jarac
Polako ali sigurno preuzimate od Vulina palicu dežurnog oponenta Hrvatima. Red je bio da o dobrosusedskim odnosima vodi računa šef diplomatije, a ne ministar za rad. Malo ste izgubili inicijativu, reagujete na njihove reakcije, umesto da akcija bude u vašim rukama. Najturbulentniji period ove godine ste prebrinuli, neizvesnost oko vašeg učešća u Vladi, pa nema razloga da se ne posvetite svom poslu.
Vodolija
Ako vi ne razmišljate o predsedničkim izborima, onda stvarno ne znamo ko razmišlja. Dobro, možda i Tadić razmišlja, ali da se vama ta ideja ne vrzma po glavi, to je prosto nemoguće. Nemate vi drugi posao, a još ste, Bogu fala, vitalni. Nema nijednog razloga da ne istrčite još jednu trku s proleća 2017. A, i Dragica se taman privikla na ulogu frst lejdi. O šansama ćemo drugi put.
Riba
Vaša izjava da možda i ne budete premijer je ravna senzaciji. Tu izjavu kao da je dao Mali princ koji je zalutao u priču o Čarobnjaku iz Oza. Ne igrajte se sa stanjem nacije. Hoćete da se pristalice povešaju kao šunke po bačkim pušnicama. Ne činite to, nego zasucite rukave i formirajte već jednom tu Vladu. Mnogi se tresu šta će biti sa njima. Ne znaju ljudi gde će, šta će, sa čim će. Lako je vama kada imate Vulina.
Ovan
Svakome se desi nekada u životu da ispadne ovca, ali vi ga baš preteraste. I opet su deca na tapetu. Pa, ko još normalan ženskom detetu koje još nije zašlo ni u pubertet želi da se dobro uda. Čekajte malo, neka dete prvo završi školu, fakultet, osvoji neke trunire, pa onda neka se udaje. Dete sada želi samo da igra tenis. Taj stres od rada vikendom je izgleda poguban.
Bik
Imali i jednog Partizanovca na svetu, sem vas, koji je mogao da pomisli da vi možete da doprinesete boljitku crno-belih. I ptice na grani znaju da dobrog rukovodioca ne čini lepo odelu i tompus u ustima. Mnogo je Partizan veliki klub da bi se kockao sa vama. Ima tih sredstava za pranje svesti i biografije koliko hoćete, ne igrajte se sa institucijom. Jednostavno vreme kad tad pregazi sve nas. To treba da shvatite.
Blizanac
Vi se dobro razumete u preletavanje, ali vam umetnost ne ide od ruke. Kakve veze politička propaganda ima veze sa konceptualnom umetnošću i još sa Marinom Abranović. Ako tako mislite, konkurišite za Bijenale u Veneciji, ili za Muzej moderne umetnosti. I oni verovatno jedva čekaju da vide izložbu „Necenzurisane laži“. Ne mogu da žive bez toga. Možda da im ponudite kao ekstra dodatak i izložbu vaših članskih karata.
Rak
Preživeste vi prvo glasanje u UN. Prema nezvaničnim informacijama bili ste treći, ali ispred Hrvatice, što je već ogromna pobeda. Teško će biti dalje, šansa je mala, ali nada poslednja umire. Vi za razliku od Hrvatice imate alternativu ““ predsedničke izbore u Srbiji. Vama je ionako važno da samo budete šef ““ diplomatije, sveta, Srbije, svejedno.
PS. U ovom Oroskopu nismo spominjali, Rodžera Federera, Aleksandra Vulina, Vojislava Šešelja, Aleksandra Jovičića, Gorana Vesića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Žiku Šarenicu, Milorada Vučelića, Maju Gojković i Vuka Jeremića.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa