14. oktobar 2010.14. okt 2010.
KOCELjEVA

DEČJI SIGURAN KUTAK

Nizom aktivnosti i u koceljevačkoj opštini obeležena je Dečja nedelja čiji je cilj da skrene pažnju društva na najmlađe, na njihova prava da odrastaju u što boljim uslovima, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje svih svojih potencijala
Učešće u obeležavanju Dečje nedelje, koja se ove godine odvijala pod motom Zastani svete, bar za trenutak, da deca nađu siguran kutak, uzele su sve vaspitno-obrazovne ustanove na području ove opštine.
U vrtiću su organizovani kviz na temu Zdrava hrana svakog dana kao i takmičenja pod nazivom U zdravom telu. Dečja nedelja bila je prilika i za održavanje Đačkog parlamenta a u sednici koja je održana u sali SO-e Koceljeva sednici ovog parlamenta su prisusvovali učenici osnovne i srednje škole. Osim đaka u radu parlamenta su učestvovali i profesori, sekretar SO-e Koceljeva Predrag Đaković i načelnik odeljenja za društvene delatnosti Radovan Ranisavljević koji je govorio o neophodnosti rada đačkog parlamenta i o saradnji učenika kako sa rukovodstvom škole tako i sa lokalnom samoupravom i pozvao predstavnike parlamenta da prisustvuju i radu lokalnog parlamenta.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa