28. jul 2016.28. jul 2016.
POČINjU OLIMPIJSKE IGRE U BRAZILU

JUTARNjI DERBI VATERPOLISTA

Letnje olimpijske igre u Rio de Žaneiru startuju sutra od jedan sat posle ponoći po našem vremenu kada nacionalni servis počinje prenos svečane ceremonije otvaranja Igara, a prva nadmetanja za predstavnike Srbije počinju već u subotu u prepodnevnim satima
Na borilišta će najpre strelci, od 08:30, a već od 09 sati po našem vremenu počinje derbi prvog kola vaterpolo turnira: Srbija ““ Mađarska. Srpski teniseri u singl i dubl konkurenciji prve mečeve očekuju od 10:45 ili u popodnevnim satima, 18:45. Košarkaši će “ukrstiti koplja“ sa Venecuelom od 22:30, kada startuju i odbojkašice protiv Italije. U subotu će nastupiti još plivači, veslači i stonoteniseri.
Košarkašice debituju protiv Španjolki u nedelju od 13:45, što će biti jedini nastup kolektivnih sportova 7. avgusta, a započeto završavaju strelci, teniseri, plivači, veslači, stonoteniseri.
Opet od 9 sati, u ponedeljak, našim vaterpolistima sledi utakmica sa Grčkom. Reprezentacije Srbije u košarci nastupaju istovremeno u ponedeljak, od 14:15, a rivali su Kanada košarkašicama, odnosno Australija muškoj selekciji. Odbojkašice Portorikanke očekuju u 17:05. Plivačke kvalifikacije, planirane su od 13 sati, a polufinala u kasnijim večernjim satima.
Streljaštvo, stoni tenis, tenis, plivanje i veslanje ispuniće srpski olimpijski program u utorak, 9. avgusta, a nova uzbuđenja u kolektivnim sportovima imaćemo u sredu, 10. avgusta.
Na košarkaškom turniru, naša muška selekcija otvara derbijem protiv Francuske u 14:15 po našem vremenu, dok njihove koleginice od 15:30 očekuje utakmice sa prvim favoritom, SAD. Pola sata ranije, od 15, susrešće se predstavnici istih država u ženskoj odbojci. Za razliku od prvih dana, u sredu će vaterpolisti nastupati najkasnije, od 19:30 i to u duelu sa domaćinom. Uz pomenute singl sportove, 10. avgusta očekujemo i borbe džudiste, Aleksandra Kukolja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa