28. jul 2016.28. jul 2016.
ŽRK “MEDICINAR“ PRED SEZONU

PLEJ OF AMBICIJE

Medicinar lagano sklapa tim za narednu sezonu. Prošlogodišnji finalist Kupa i šestoplasirani tim Super lige želi korak više u 2017. godini i cilja plej of
Pre dve godine “Medicinar“ je bio novajlija u ligi. Superligaški status šabačke rukometašice potvrdile su prošle sezone, ostvarile istorijski plasman u finale Kupa, a treća sezona treba da potvrdi Medicinaru status jedne od boljih ženskih rukometnih ekipa u Srbiji. Zadatak da to učini sa klupe ima Željko Kukić, koji će sada samostalno predvoditi “medicinarke“.
- Radimo korak po korak. U skladu sa mogućnostima, formiramo respektabilan sastav koji se neće pribojavati bilo koga i igrati samouvereno ““ ističe Kukić.
Kapiten tima, Ana Radović, biće predvodnik ekipe na parketu i naredne sezone, a igračkoj ulozi dodala je i ulogu sportskog direktora šabačkog kluba.
- Uz igračko iskustvo, Ana poznaje igračice protiv kojih je igrala i igra i jako dobro zna koja rukometašica može biti dobro pojačanje, a iskustvom će unaprediti i rad uprave ““ dodaje predsednik UO Dejan Pavlović.
Upravo Pavlović će o ženskoj Super ligi Srbije brinuti i sa pozicije potpredsednika Upravnog odbora Zajednice superligaša Super lige Srbije za žene.
Iz godine u godinu unapređujemo rad Medicinara, a takav sistem želim da implementiram u Zajednicu kako bi domaća liga postala respektabilnija ““ naglašava Pavlović.
Do ovog trenutka, konkurenciju u ekipi pojačale su: Marijana Tanić i Stanisavljević (Radnički KG), Jovana Perić i Milica Rančić (Minakva) Nataša Gudurić (Radnički BG), Milica Rančić (Minakva) i Kostić (Inđija), a saradnju je produžila i Aleksandra Ručnov.
U upravi su svi optimisti, veruju u tim i trenera, a nadaju se da će saradnja sa Gradskom upravom biti korektna kao i do sada. Žreb je odlučio da u prvom kolu, Šapčanke gostuju u Kragujevcu, a potom u salu Gimnazije dolazi “Železničar“ iz Inđije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa