28. jul 2016.28. jul 2016.

SVE BLIŽE TITULI

Najmlađi kajakaši „Zorke“ stigli su na korak od titule u mini kajaku i pionirskoj kajak konkurenciji u Srbiji. Pomenutom cilju Šapčane je približilo 12 medalja osvojenih u 3. kolu održanom na Borkovačkom jezeru u Rumi.
Dva jednoseda i dva dvoseda donela su najsjajnija odličja u naš grad. Bolji od rivala u svojoj konkurenciji bili su pioniri Branko Lagundžić, kao i nada ovdašnjeg kanua Sreten Gačić, pobednik mini kanu trke na 1.000 metara. Najvišem mestu na postolju radovala su se i dva dvoseda. Pionirski Lagundžić ““ Arsenović najviše su pokazali u disciplini K2 500 metara i njihove klupske koleginice Sarić ““ Jovičić na istoj distanci. U ovoj trci, „Zorka“ je zabeležila dvostruku pobedu, s“™obzirom da su drugo mesto osvojile Nenadović i Subotić.
Šapčanima su pripale i četiri srebrne i bronzane medalje. U ekipnom plasmanu KK „Zorka“ je osvojio drugo mesto sa 92 boda, šest manje od Tarketa, dok su pioniri bili najbolji sa 18 bodova. U generalnom plasmanu, u obe konkurencije, posle tri kola, Šapčani su prvi. Do kraja lige, ostala su još takmičenja u Bečeju i Zemunu.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa