28. jul 2016.28. jul 2016.

ANKETA: GDE LETUJU ŠABAČKI POLITIČARI

Dragan Ninković, direktor JKP “Stari Grad“
-Tradicionalno već 14 godina letujem sa porodicom “u tazbini“ u Kotoru. Tamo se najbolje osećamo, pa o drugim destinacijama i ne razmišljamo, tako da nismo razmatrali ni letovanje u Srbiji i korišćenje vaučera.

Božidar Katić, član Gradskog veća
-Ove godine sa porodicom letujem u Platamonasu, u Grčkoj. Na odmor ćemo ići krajem avgusta, kao i uvek, posle Cerskog marša. Obzirom da su deca mala, Olimpijska regija je, onako, baš po meri, i po udaljenosti i po pristupačnosti. Za nas je Grčka i jedini izbor za more. Ako ne možemo u Grčku, ne idemo nigde van Srbije. Jednostavno želim da se osećamo prijatno i dobrodošlo na mestu na kom provodimo odmor.

Dragan Nikolić, član Gradskog veća
-Ove godine ću, sa porodicom letovati u Grčkoj. Planiramo da idemo u drugoj polovini avgusta. Još nismo odlučili da li će to biti Olimpik Bič ili Paralia. Bili smo tamo i ranije i sviđa nam se.

Slaviša Kostadinović, član Gradskog veća
-Letovao sam u Vrdniku sa porodicom pet dana. Nismo bili tamo pa smo želeli da vidimo kako je, a i odgovaralo nam je jer je dete malo, a supruga trudna. Lepo smo se proveli. Cene su veoma prihvatljive. Poslednjih godina inače imamo želju da obilazimo turističke destinacije po Srbiji. Naša zemlja ima toliko zanimljivih i atraktivnih mesta, a mi toga uopšte nismo svesni. Vaučere nismo koristili. Nismo se raspitali ni da li može u smeštaju u kom smo bili.

Aleksandar Pajić, poverenik Srpske napredne stranke
- Zbog velikog broja poslovnih obaveza još uvek nisam koristio godišnji odmor. Pošto su deca velika samostalno su išla na more. Iskoristiću kraj avgusta da odemo u porodičnu kuću u Donjem Crniljevu i bar na nekoliko dana opušteno izađemo iz burne i brze svakodnevice. Mislim da je odluka velikog broja građana koji koriste vaučere pravi način promovisanja lepota Srbije.

Goran Stojićević, pomoćnik gradonačelnika za obrazovanje
-Posle nekoliko decenija osmelio sam se da odem u Hrvatsku na more. Presudila je blizina njihovog mora i cene koje su prihvatljivije nego na primer u Grčkoj, pa nam je to odgovaralo zbog male dece. Proveli smo 10 dana u Malonskom i bilo nam je veoma lepo i prijatno.

Dušan Kostadinović, zamenik gradonačelnika
-Ove godine najverovatnije neću ići nigde na letovanje. Zbog jako mnogo obaveza i odgovornosti koje sam preuzeo, nisam u prilici da odsustvujem duže od par dana. Nadam se da ću u narednih mesec dana naći vremena da sa porodicom odem negde bar na produženi vikend.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa