4. avgust 2016.4. avg 2016.

DVA POBEDNIKA, JEDNO FINALE

Tandemi Stefan Basta ““ Lazar Kolarić u muškoj i Marija Milošević ““ Milena Matić u ženskoj, osvojili su prvo mesto na šabačkom turniru Prvenstva Srbije u odbojci na pesku. Nažalost, muškog finala nije bilo zbog povrede jednog od finalista
Povrede jesu sastavni deo sporta, ali niko ne voli kada one, umesto direktnog duela, odluče o pobedniku. Ipak, ozleda Siniše Antonića bila je suviše teška da bi, zajedno sa Markom Nikolićem, u finalu, mogao da se suprotstavi liderima celokupnog prvenstva Bastom i Kolarićem. Oba para, do finala su došla bez izgubljenog seta i sigurno bi to bio neizvestan duel, ali, svakako, epitet ukupnog pobednika zasluženo nose trenutno vodeći igrači u državi.
-Naravno da nam nije drago kada bez borbe dođemo do titule. Siniša i Marko su sjajni momci, radovali smo se novom našem duelu, ali tako je kako je. Siniši želimo brz oporavak, a mi ciljamo odbranu prošlogodišnje titule ““ istakao je Lazar Kolarić.
Marko Galešev i Đorđe Klasnić osvojili su treće mesto savladavši Milovića i Tatića 2:1. Posle uspeha u Somboru prošlog vikenda i u Šapcu su do pobede, kod odbojkašica, stigle su Marija Milošević i Milena Matić. Do finala su imale maksimalni set učinak, a u konačnom „okršaju“ nadigrale su Irenu Drobnjak i Tijanu Bašić 2:0 (21:13, 21:18). Najniže mesto na pobedničkom postolju bilo je pod nogama Nataše Savović i Nine Škarić.
Drugu godinu Šabac i OK „Zaslon“ uspešno su organizovali prvenstveni turnir.
- Učestvovalo je 63 ekipe, a odziv dobar uprkos vremenu. Jeste bilo kiša i hladno, ali kao što se bič volej igra i na plus 40, igra se i na 20 stepeni, a najvažnije je da vreme nije uticalo na kvalitet mečeva ““ smatra Jovan Popović iz OK „Zalon“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa