4. avgust 2016.4. avg 2016.
DERBI U MAJURU

NOVA LIGA ““ STARI RIVALI

Prošle sezone gotovo do poslednjeg kola vodili su borbu za Okružnu ligu. Na kraju, “Majur“ je lakšim, a “Mladi Borac“ težim putem došao do cilja. Sada, već u prvom kolu, ponovo “ukrštaju koplja“
Obe ekipe uverene su da im je mesto u ovom rangu i čim su obezbedili ulazak, otpočeli su stvaranje sastava koji će biti na nivou boljih ekipa Mačvanske okružne lige. Kako bi se ambicije realizovale, domaći teren mora biti “neosvojiv“, ako ne za sve, onda za većinu ekipa. Majurci, značajno pojačani tokom leta, u sezonu ulaze sa mnogo optimizma.
-Pripreme su bile odlične, prelazni rok još bolji. Vratili smo neke naše bivše igrače i sada ističem da su svi fudbaleri Majurci i nadam se da ćemo uspešno reprezentovati naše mesto duge fudbalske tradicije. Naše ambicije su gornji deo tabele. Dubljani su se značajno pojačali i jedino što je sigurno, to je da nas očekuje tvrd i neizvestan meč gde će detalji odlučivati. Svaki ishod je moguć ““ ističe predsednik OFK Majur, Radenko Polić.
Da im pokvare planove, svim silama, potrudiće se fudbaleri iz Dublja. Zbog baraža, njihova sezona je trajala do početka jula, ali uspešan završetak, dao je elan za rad tokom leta. Uspeh u Majuru, bio bi dodatni podstrek Mladom borcu. Kao i rivali, u upravi Mladog borca “gledaju“ka gornjem delu tabele.
-Sve osim poraza u prvom kolu zadovoljiće naše ambicije na startu. Naravno, garantujem da svaku priliku za tri boda nećemo propustiti. Sačuvali smo kostur ekipe iz prošle sezone, Napustio nas je Đurković, a tim su pojačali Radukić, Sarić i Đonlić. Zadovoljni smo željom I formom igrača, a verujem da ćemo jednako zadovoljni biti i u maju 2017. godine ““ uveren je član uprave Mladog Borca Danilo Spasojević.
Ko će sa više optimizma dočekati drugo kolo, biće poznato već u subotu, oko 19:50, a znak za početak derbija prve runde Okružne lige na terenu u Majuru, arbiter će dati u 18 sati. Prethodne sezone Majurci su slavili 3:0 na svom terenu.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa