4. avgust 2016.4. avg 2016.
Aktivnosti Kluba za traženje posla u Krupnju

KAKO DO POSLA?

U toku je obuka za aktivno traženje posla i konkurentnost na tržištu rada. Pomoć nezaposlenim osobama da usvoje veštine i potrebna znanja kako bi lakše došli do posla
Prva grupa od desetak polaznika, u nedavno otvorenm Klubu za traženje posla u Krupnju, krenula je sa radom u ponedeljak 8. avgusta. Glavni cilj je unapređenje znanja i veština za aktivno traženje posla i konkurentnost na tržištu rada.
Klub za traženje posla pomaže nezaposlenim osobama da usvoje veštine i znanja potrebna za aktivno traženje posla, da odrede svoje profesionalne ciljeve i povećaju motivaciju razmenjujući iskustva. Polaznici će imati priliku da steknu potrebne veštine kako bi konkurisali za posao i predstavili se poslodavcu.
Prema rečima Žarka Nedića savetnika za zapošljavanje i vođe Kluba za traženje posla u Krupnju obuka ide prema unapred utvrđenoj dinamici, a polaznici su pokazali veliko interesovanje za ovu vrstu edukacije. Potvrđeno je da ovakvi i slični programi u velikoj meri doprinose smanjenju nezaposlenosti.
Period obuke, u zavisnosti od stepena obrazovanja polaznika, traje oko dve nedelje. Očekuje se da će do kraja godine u Klubu za traženje posla obuku uspešno završiti oko 60 polaznika. Po završetku obuke svi polaznici će dobiti uverenje o uspešno završenoj obuci koje će im dobro doći prilikom zapošljavanja.
Dušan Žugić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa