11. avgust 2016.11. avg 2016.

PRVENAC MAJURACA

OFK “MAJUR“ ““ FK “MLADI BORAC“ 5:2 (2:0)
Majur. Gledalaca 350. Gl. sudija: Čadić (Loznica), Pomoćni: Grujičić (Loznica) i Jezdić (Brasina). Strelci: Bogunović u 21. Velebit 45. Živanović 73. Trifunović 92 i Milovanović 93. minut za Majur; Davidović 49. i Đurković u 86. minutu za Mladi Borac. Žuti kartoni: Đurković i Vasić (oba Ml. Borac).
OFK “MAJUR“: Ristić, Rajčević, BOGUNOVIĆ, Mitrović, Lukić (S. Todorović), Marković (Milovanović), D. Filipović, A. Todorović, Živanović, Velebit, Milić (Trifunović).
MLADI BORAC: Spasojević, I. Đurković, Ružić, Vasić (Ilić), S. Davidović, Jovanović, Mi. Ulardžić, Sarić (Berić), Radukić, Lazarević (Pantić), Đonlić.
Uručenje šampionskog pehara domaćima bila je prava najava za odličan derbi. Nije slutilo na goleadu do pred sam kraj, ali efikasnos navala samo je začinila kvalitetan meč. Oba tima sa ozbiljnim postavama nisu se štedela, a mrežu je načeo Bogunović. Kada je Velebit povećao prednost Majuraca na 2:0, delovalo je da dileme oko pobednika neće biti. Ipak, takmičarsku draž već na startu nastavka vratio je Davidović. Golom Živanovića, domaći su ponovo stekli dva gola prednosti, a Dubljani su krenuli svim snagama u napad. Čim je Đurković pogodio, lopta je u rukama gostiju stigla na centar. Ipak, totalna ofanziva je “mač sa dve oštrice“. Ovaj put, oštrica je “ubola“ igrače Mladog Borca. Dva kontranapada, u razmaku od svega 60 sekundi, doneli su ubedljiv trijumf Majurcima. No svakako, oba tima su pokazala da pripadaju Okružnoj ligi.
“Majur“ putuje u Vladimirce za vikend, a “Mladi Borac“ u Lešnicu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa