11. avgust 2016.11. avg 2016.
ZONA „DRINA“ ““ 1. KOLO

JEDINSTVO U PROBLEMU

FK „JEDINSTVO 1945“ ““ FK „RAĐEVAC“ 0:2 (0:2)
Tokom leta su se Vladimirčani suočavali sa brojnim problemima, iako je liga startovala, „Jedinstvo“ je daleko od konsolidacija i sve sluti na tešku sezonu. Takvu situaciju, na najbolji način, iskoristio je, u derbiju, „Rađevac“. Nadigrao je domaće u prvom delu, a bodove su obezbedili golovi Vasiljevića i Simića u 8. odnosno 40. minutu. Nešto više su igrači Jedinstva pokazali u nastavku, ali bez rezultata.
Ekipu iz Vladimiraca očekuje derbi u Provu narednog vikenda, dok će Rađevac, na debiju pred domaćom publikom, dočekati „Radnički Stobeks“.
FK „PROVO“ ““ FK „ZADRUGAR“ 3:0 (1:0)
Provci ne planiraju da žive na „lovorikama“ vicešampionskog zvanja iz prošle sezone, već žele još više. Težak rival iz Lajkovca stigao je u Provo, a ispraćen je sa tri gola. Brzaković je na startu doveo domaće u vođstvo, a u trenucima kada su Lajkovčani krenuli na sve ili ništa, Pantelić je u 85. i 92. minutu pogodio za ubedljiv trijumf.
OSTALI REZULTATI: Radnički Stobeks ““ Ribnica 1:2, Polimlje ““ Jedinstvo (Ub) 1:1. OFK Osečina ““ Radnički (V) 2:3, Sloga (S) ““ Sevojno 0:0, Drina ““ Sloga 1940 1:1, Spartak ““ OFK Divci 2:1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa