11. avgust 2016.11. avg 2016.

KOMŠIJSKI DERBI

Dugo se čekalo na ligaški derbi susednih sela. “Budućnost“ Pocerski Dobrić već nekoliko godina je stabilan član Međuopštinske lige, dok je “Sloga“, prethodne sezone konačno skockala tim kadar da osvoji titulu u Opštinskoj ligi i tako zakazala duele o kojima će se pričati dugo posle poslednjeg zvižduka. Prvi će se čuti u nedelju od 17 časova
Novajlija se iz Kasarskih livada vratio sa bodovima i pun optimizma ulaze u derbi, ali uz dozu opreza.
- Iza nas je težak meč u Kasarskim livadama. Pobeda je velika, ali je “cena“ dva povređena igrača. No, bez obzira na to, imamo obavezu prema navijačima da igramo na pobedu. Posle nekoliko godina igramo protiv komšija i trijumf bi bio veliki podstrek za dalje ““ smatra Predrag Isailović, deo uprave kluba.
Šta tek reći za start ekipe iz Dobrića. Žargonski rečeno, “razbili“ su Drinu, postigli devet golova, ali nemaju iluzije da ih u Bogosavcu očekuje lak meč.
- Mislim da imamo tim za vrh tabele. Viši rang nije imperativ, ali nećemo propustiti priliku ukoliko se ukaže. Nama je jako drago što se ponovo igra derbi, mislim da smo kvalitetniji, no svakako će biti teška utakmica, onakva kakav derbi treba da bude ““ veruje Zoran Đokić (UO FK “Budućnost“).
U poslednjim ligaškim duelima slavili su domaćini u Dobriću 1:0, i u Bogosavcu 4:0.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa