11. avgust 2016.11. avg 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PROMENE NA ČELU

OSTAVKA KOVAČEVIĆA

Neumorni operativac Rade Kovačević, u timu koji je zabeležio vredne rezultate, dao je ostavku na mesto pomoćnika predsednika opštine. To je po njegovim rečima moralni čin.
- To je iznad svega moralni čin, a zarad svega što se izdešavalo vezano za izbornu komisiju. Teško mi pada sve to i ljaga koju nikako ne mogu podneti. Dok se to ne reši ne želim da obavljam ovu funkciju - izjavio je Kovačević.
Prema njegovim rečima, veliki novac za malu opštinu, od tima koji je dobio poverenje da radi, ali nikako na štetu građana i budžeta. Naglasio je da mora da se do u tančine ispita ko je omogućio sve te nemoralne radnje, i ko je tu i koliko za organe koji su nadležne za ovako besramne, ali i velike otimačine, od onih koji teško žive.
- Sve kalkulacije iz tima onih koji sve prate tražeći grešku, padaju u vodu. To je jedini način da se istera na čistac ono što nam ne služi na čast i što je ljagom obeležilo i rad naše opštine, ali i obraz svih. Veliki je novac u pitanju i dok se ne nađu pred organima koji su nadležni za ovakve prljave poslove neću se vraćati na ovo mesto, dodao je Kovačević.
On je naglasio da ostaje u stranci, svim srcem i posvećem putu kojim vodi premijer Vučić.
- Ovakvih stvari se grozim i u periodu koji dolazi boriću se i više da se ne dese ni približno slične stvari. Narodski, Izborna komisija i oni koji su za smrtnika uzeli silni novac, zapretila nam je, a mene primorala na ovaj moralni čin. Obećanje ostaje da će građani o svemu biti detaljno obavešteni, zaključio je Kovačević.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa