Info

11. avgust 2016.11. avg 2016.
Nastavak kulturnog leta u Krupnju

KONCERTI I PREDSTAVE

Od humora do satire, „Profesionalac, „Rodoljupci“, „Ženidba i udadba“, „Grupna terapija“...
Kao što je i najavljeno, u okviru kulturnog leta u Krupnju, u petak 12. avgusta u velikoj sali Biblioteke „Politika“ u Krupnju održana je pozorišna predstava „Amateri“ koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice, siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral. Iste večeri nastupio je Bojan Mikulić Mikula sa „The Frajleri“ bendom svirajući autorsku rep muziku komično-satiričnog karaktera.
U subotu 13. avgusta gost večeri u prepunoj sali Biblioteke Ivan Bekjarev izveo je kolaž iz svojih ranijih predstava pod nazivom „Smeh, ah, smeh“. Narednog dana u nedelju 14. avgusta glumci amaterskog pozorišta „Aleksandar Joković“ iz Ljubovije izveli su pozorišnu predstavu „Profesionalac“ Dušana Kovačevića, dok su u ponedeljak 15. i 16. avgusta odigrane predstave „Rodoljupci“ u izvođenju „Soko teatra“ iz Ljubovije i „Ženidba i udadba“ u izvođenju glumaca amaterskog pozorišta „Aleksandar Joković“ iz Ljubovije.
Izvedena je stend-ap komedija „Grupna terapija“ u izvođenju Srđana Jovanovića, dok je planirana i pozorišna predstava „Ko je ovde idiot“ u kojoj glume Srđan Ivanović i Milan Kalinić, kao i koncert muzike celog sveta u izvođenju sastava „Balkanofonija“.
U narednim danima nas u Krupnju očekuju koncert hard-rok benda „Invazija“ iz Valjeva, veče humora i satire sa Borom Božanićem i Sinišom Maksimovićem, koncert duo „Skica“ sa Nemanjom Kanačkim i Nikolom Stakićem. Planirano je da kulturno leto u Krupnju 26. avgusta zvanično zatvori Ruski folklorni ansambl „Mozaika“ i voklani sastav „Venac“ iz Kostroma.
Dušan Žugić

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa