21. oktobar 2010.21. okt 2010.
DSS O EKONOMSKOM RAZVOJU ŠAPCA

IDENTITET

Na tribini održanoj prošlog petka u Kulturnom centru u Šapcu GO DSS-a predstavio petogodišnji plan ekonomskog razvoja Šapca. Mnogobrojnim pristalicama ovom prilikom obratili su se potpredsednik DSS-a Aleksandar Popović i poslanik Zoran Nikolić koji je govorio o aktuelnim skupštinskim dešavanjima
Šabac je jedan od 15 gradova u Srbiji koji je od glavnog odbora Demokratske stranke Srbije dobio zadatak da uradi strategiju petogodišnjeg razvoja u periodu od narednih pet godina. Kako navodi mr Mirko Nagl, u relativno kratkom periodu bilo je jako teško odgovoriti svim uslovima, ali na kraju su istaknuti svi razvojni prioriteti i definisana ekonomska misija kojom će Šabac postati otvoren, uređen i gostoljubiv grad sa jasnim identitetom.
Misija je stvaranje povoljnih ekonomskih, razvojnih i privrednih potencijala kako bi grad napredovao u svom razvoju i pružio svim građanima mogućnost za ostvarenje svojih potreba. Da bi dobili grad kakav želimo treba da razvijamo privredu, stvorimo uslove za nova zapošljavanja, napravimo u Šapcu povoljan investicioni ambijent, omogućimo ravnomeran razvoj i Mačve i Pocerine i Posavotamnave ““ istakao je mr Mirko Nagl.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa