18. avgust 2016.18. avg 2016.

KOMŠIJSKI IZAZOV

Neće to u subotu, od 16:30 sati, biti samo duel komšija, prvi posle nekoliko godina, biće to i okršaj ekipa koje su prvenstvo započele sa maksimalnim učinkom. „Majur“ i „Jedinstvo“ Štitar, prvi put će odmeriti snage od maja 2014. godine.
Majurci jesu novajlije u Okružnoj ligi, ali su odmah u prva dva kola pokazali da im ne treba period privikavanja na viši rang, već da imaju ekipu koja svakako pripada ovom nivou takmičenja. Domaći teren je posebna prednost za njih. Dobili su kući „Mladi Borac“, u Vladimircima rastužili „Borac“, a nastavak serije žele i protiv susednog sela.
Ipak, „Jedinstvo“ je, čini se, odradilo dobar posao u prelaznom roku tokom leta i u dva kola pokazalo viši kvalitet nego prošle sezone. BMR ““ u i Mačvi iz Bogatića dali su ukupno šest golova.
- Sklopili smo kvalitetan i kompaktan tim i ove godine ciljamo gornji deo tabele. Pobede nad Petlovačom i Mačvom dale su nam samopouzdanje. O Majuru dovoljno govore njihovi rezultati na startu, ali mi idemo da se nadigravamo sa komšijama, a lošiji neka pruži ruku boljem na kraju ““ veruje sekretar Jedinstva Dejan Stanimirović.
Poslednji put Majur je dočekao „Jedinstvo“ u maju 2014. godine. Iako je te sezone subotnji domaćin ispao i od Štitaraca imao čak 25 bodova manje na kraju, jedna od svega 5 pobeda ekipe iz predgrađa bila je upravo nad prvim susedima, 3:0.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa