18. avgust 2016.18. avg 2016.

DERBI PRVENSTVA

Tek je na programu treće kolo, a već nas očekuje derbi sezone u Međuopštinskoj ligi “Pocerina“. Ekipe iz Miokusa i Šabačke Kamenice htele su u viši rang prošle sezone, hoće i ove, ali titula je samo jedna
Negde sredinom prvenstva 2015/2016, FK “Jevremovac“ izdvojio se na liderskoj poziciji, trasirao sebi put do titule, a do poslednjeg kola, mesto u baražu tražili su “Dušan Silni“ i “Cerić“. Na kraju, baraž su pažljivo gledali u Miokusu, ali su tu stali. Sada žele korak više i rang više.
Imamo jednu od najboljih ekipa u istoriji kluba, igrače koji su igrali znatno više rangove, startovali smo sa dve rutinske pobede i sa mnogo optimizma očekujemo derbi. Izuzetno cenimo goste, oni su svakako najveći rival u borbi za prvo mesto, ali želimo tri boda i u nedelju i svako naredno kolo. Gošić se lakše povredio u Krniću, ali biće spreman. Svi ostali su potpuno spremni ““ samouveren je predsednik FK “Cerić“ Mladen Veselinović.
U Šabačkoj Kamenici još žale za ispuštena dva boda na startu u Trbušcu, ali nisu ni nezadovoljni sa 4 poena iz dva kola. Uspeh u Ceriću dodatno bi ulepšao situaciju u “Dušanu Silnom“.
Naši sportski prijatelji su nam i dužnici iz prošle sezone. Itekako su se pojačali, odlično su startovali, no kao pretendenti na titulu nemamo pravo da kalkulišemo, već sa pobedom u mislima idemo i u Miokus. Zdravstveni bilten tima je odličan i biće to lep duel ““ optimista je Nebojša Andrić, prvi čovek FK “Dušan Silni“.
Trenutno, dva boda više ima domaćin, a pobeda bi već sada donela osetnu prednost. Uspeh gostiju, vratilo bi “glavnu ulogu“ Kameničanima, a ko je bliži prvom mestu, pokazaće derbi koji počinje u nedelju od 16:30 sati.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa