18. avgust 2016.18. avg 2016.

SIBINČIĆ PERFEKTAN

FK “SLOGA“ (B) ““ FK “BUDUĆNOST“ (D) 1:5 (0:4)
Bogosavac, gledalaca: 200. Glavni sudija: Radivojević (Culjković), pomoćnici: Gojko i Miroslav Mušicki (oba Šabac). Strelci: Dimitrijević u 78. minutu za Slogu; Sibinčić u 17, 28, 40. i 65. minutu odnosno Gluvaković u 10. minutu za Budućnost.
SLOGA (B): Blagojević, Mijailović, N. Dimitrijević, Nešić, Stanković, Topalović (Petrović), Stojiljković, A. Srnić, (Manjenčić), Pavlović, Marinković, D. Dimitrijević (B. Srnić).
BUDUĆNOST (D): Ličanin, Atić, Jakovljević, Gajić, M. Moravčević, Pavlović, Rakić, Gluvaković (Lukić), SIBINČIĆ, Trifunović, (Manjenčić), Pavić (Stančić).
Neutralni su uživali u goleadi, Dobrićani u pobedi, dok će pristalice Sloge, na sve načine, pokušati da zaborave prvi derbi posle 3 godine. Jesu gosti bili favoriti, ali očekivao se veći otpor igrača iz Bogosavca.
Budućnost stidljivo najavljuje borbu za viši rang, ali u njihovoj igri nema ništa pritajeno i stidljivo. Već na startu Gluvaković je doneo prednost gostima, a potom je svoj “šou“ započeo Sibinčić. Za 25 minuta tri puta je tresao mrežu, najavivši ubedljiv trijumf. Malo “municije“ ostavio je i za drugi deo, no pre novog gola sredinom nastavka, gosti su propustili i jedanaesterac. Tek u završnici, Dimitrijević pogađa za konačnih 1:5. U Dobrić u 3. kolu stiže “Milicionar“, a “Sloga“ putuje u Šabac.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa