18. avgust 2016.18. avg 2016.
HUMANITARNI KONCERT ANE BEKUTE U BOGATIĆU

POMOZIMO DUŠANU

U Bogatiću je za 30. avgust zakazan humanitarni koncert Ane Bekute sa ciljem da se prikupe sredstva za nastavak lečenja Dušana Šobića iz Belotića koji boluje od karcinoma.
Prema informacijama iz Turističke organizacije opštine Bogatić, Dušan je bezuspešno lečen u Kliničkom centru od maja 2014. godine i otpušten bez mogućnosti izlečenja.
- Srećom, u martu 2016. godine dolazi na VMA kod prof. Marjanovića koji mu je prepisao terapiju, za početak od tri injekcije. Posle ove tri terapije (jedna košta 7.000 EUR) Dušanu je bilo znatno bolje. Pre ove terapije bio je nepokretan i bespomoćan, a posle tri injekcije počeo je da izlazi i da se druži, pa čak i da vozi skuter. Međutim, da bi Dušan mogao da živi treba da primi bar još tri injekcije, što znači da je potrebno još 21.000 EUR. Naši dragi Mačvani su se odazvali pozivu za pomoć i omogućili mu primanje prve tri terapije ““ rečeno nam je u TOOB.
Upravo tim povodom biće organizovan humanitarni koncert Ane Bekute u diskoteci „Bolero“ u Bogatiću dana 30.08.2016. godine sa početkom od 22 sata.
-Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli do sada i molimo sugrađane da se odazovu i ovoj humanitarnoj akciji. Broj žiro računa na koji možete uplatiti prilog je 330-34001011-25 Kredit Agrikole bank - Pomozimo Dušanu ““ dodali su organizatori ove humanitarne akcije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa